Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přibližte dětem obchodování a dorazte na bleší trh v Géčku

PR článek

Nákupní centrum Géčko v Liberci zve nejen Vaše děti na Bleší trh hraček, který se koná v sobotu 18. března od 13 do 16 hodin.

A o co tedy v Géčku půjde?

Jedná se o první ročník akce, která má dětem přiblížit obchodování. Děti dostanou prostor pro zábavné smlouvání a to jak prodejci, tak nakupující. Děti můžou prodávat použité, avšak fungující hračky, jako například panenky, autíčka, plyšáky, knihy, stolní hry, nevyužité školní pomůcky apod. Zjistí, že i to co již postrádá hodnotu pro ně, má stále hodnotu pro někoho dalšího. Alespoň částečně si tak mohou uvědomit cenu svých věcí.

Pokud má Vaše dítě spoustu fungujících avšak nepotřebných hraček, přihlaste jej coby obchodníka do našeho Blešího trhu. Uzávěrka přihlášek malých prodejců do 15 let je 28. února. Přihlásit se můžete pomocí formuláře na webových stránkách Nákupního centra Géčko Liberec.

Pozvánka platí samozřejmě i pro všechny ostatní děti, které prahnou po nové hračce za dobrou cenu. Vyberte kasičky a přijďte 18.března do Géčka a vyzkoušejte smlouvání s malými obchodníky.

Kromě hraček malých prodejců  zde bude probíhat prodej drobných šperků a jiných maličkostí za symbolické ceny. „Nákupem těchto drobností přispějete dobrovolnou částkou na Útulek Azyl Pes v Krásném Lese. Akce tak má částečně i charitativní rozměr. Pevně věříme, že Bleší trh děti i dospělé zaujme a stane se tradicí pro další roky“ říká Lucie Chmelíková ze správy centra Géčko.

Přijďte se pobavit na náš dětský Bleší trh v sobotu 18. března.

Startujeme ve 13 hodin přímo v pasáži Nákupního centra Géčko.

Pro více informací o akcích v Géčku sledujte webové stánky: http://www.ncgecko.cz/liberec/cz/

Štítky bleší trh, G.cz, hračka, Liberec, Nákupní centrum Géčko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přibližte dětem obchodování a dorazte na bleší trh v Géčku  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.