Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Půjčky ze všech koutů světa. Víte, jaký je v nich rozdíl?

PR článek

I v Česku najdete spoustu možností, které se k nám dostaly ze zahraničí. Pokud vám nevyhovuje žádná česká půjčka, zaměřte se na ty zahraniční, které vám mohou sedět lépe.

Japonská půjčka

Bývalá japonská půjčka, dnes už Kamali, je ověřená nebankovní půjčka, která přináší spoustu možností. Výši půjčky a podmínky splácení si nastavíte sami, ale většinou jde o menší částky s kratší dobou splácení do 30 dnů. Půjčka je neúčelová a můžete ji využít na cokoliv. Celou záležitost snadno vyřídíte přes internet z domova. Nemusíte se bát náročných schvalovacích podmínek. Důležitou roli hraje plnoletost, bankovní účet a platné doklady.

Čínská půjčka

Čínská půjčka je také neúčelová a vyřídíte ji snadno online. Oproti té japonské má ale o trochu přísnější podmínky schvalování. Počítejte s tím, že při žádosti se nahlíží do registru dlužníků. To může o něco pozdržet proces schvalování, který trvá třeba celý den, a půjčku dostanete až druhý den od podání žádosti. Na peníze si počkáte pár hodin, ale můžete si sjednat i vyšší částku. 

Americká půjčka

V tomhle případě jde spíše o druh hypotéky, který si vyřizujete v konkrétní bance. Zaměřuje se na domácnost nebo bydlení, takže se jedná o účelovou půjčku. Oproti neúčelovým vám ale často nabídne lepší úrok. Záleží, jakou dobu splácení zvolíte, ale rozhodně se jedná o dlouhodobý úrok. Nastavte si ji tak, aby to výrazně nezatížilo váš rozpočet, a vy jste mohli půjčku bez problémů splácet.

Finská půjčka

Tenhle typ půjčky je u nás známý spíše pod pojmem půjčka ihned, který se v Česku rychle rozmohl. Jde vlastně o mikropůjčku, kterou si snadno sjednáte, abyste během krátké doby vyřešili nečekané výdaje. Sjednáte ji v nižší výši a s kratší dobou splatnosti, většinou jen do 30 dnů. Velkou výhodou je její flexibilita a rychlost připsání peněz na účet, třeba už do 15 minut.

Hledáte rychlou službu, kde dostanete peníze ještě ten samý den na účet? Zaměřte se na finskou půjčku, která tohle dokáže.

Štítky půjčka, Česko, peníze

Půjčky ze všech koutů světa. Víte, jaký je v nich rozdíl?  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.