Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fryyfest letos zadarmo. Přispět můžete, kolik chcete

Do areálu novoměstského koupaliště se v pátek a sobotu po roce opět vrací dvoudenní festival Fryyfest. Akce spojuje tvrdou hudbu – dorazí zástupci rocku, metal coru i heavy metalu a křesťanství. Pořadatelé se hlásí k víře v boha a na festivalu bude i stan nazvaný Jesus Caffé s projekcí křesťanských kapel a kávou zdarma.

„My věříme v Krista, máme rádi rock, někteří z nás i aktivně v kapelách hrají nebo hráli v minulosti a proto je pro nás přirozené takovéto akce pořádat. Čestně se k víře přiznáváme, protože některé prvky na festivalu tomu odpovídají, tak abyste nebyli příliš překvapeni,“ vysvětlují pořadatelé na webu festivalu.

A kdo letos na koupaliště dorazí? Už v pátek to budou například frýdlantští Cumulonimbus, liberecko pražští Sights nebo F.A King ze Železného Brodu. Vrcholem pak před půlnocí bude vystoupení trash metalové bandy z Argentiny Supresion.

Sobotní program startuje ve dvě hodiny po poledni s pražskými Dilated a zakončí ho další jihoameričané – brazilští Never Die.

Po oba dva dny je dobrovolné vstupné. „Bude jen na každém z vás, jakou částkou nás podpoříte, samozřejmě nemusíte dát nic. FRYYFEST byl, je a bude hlavně pro lidi a nikdy to nebylo o penězích,“ dodávají pořadatelé.

Vše o Fryyfestu najdete na fryyfest.cz.

Autoři

Štítky festival, hudební skupina, Argentina, rock, Liberecký kraj, Železný Brod, koupaliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fryyfest letos zadarmo. Přispět můžete, kolik chcete  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.