Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nechcete kupovat Babiše? Aplikace Bez Andreje vás upozorní na Babišovy produkty

Pokud patříte mezi odpůrce Andreje Babiše, tak zpozorněte. Právě pro vás je určena nová aplikace, která vám pomůže vyhýbat se Babišovým výrobkům. A že jich není málo.

Andrej Babiš je velice sledovaná osoba. Nemůžeme se tomu divit, protože je to miliardář a ministr financí v jednom. Někteří ho nesnáší a jiní na něj zase nedají dopustit. Já vám nebudu podsouvat svůj názor. I proto, že bych se u toho trochu rozvášnil. Těm, kteří patří mezi jeho odpůrce, však nabízím tip jak proti němu „bojovat“.

Do jeho holdingu spadá mnoho firem. Je čím dál tím těžší zjistit co vůbec ministrovi financí patří. Nyní si už nemusíte složitě zjišťovat a pamatovat co je Babišovo. Pomůže vám v tom aplikace, která je v poslední době velmi populární a neustále se o ní mluví.

Bez Andreje – takový název má ona kouzelná aplikace. Dokáže podle naskenovaného čárového kódu zjistit, zda za výrobkem stojí Babiš nebo ne. Jednoduše v obchodě spustíte aplikaci a pomoci fotoaparátu naskenujete čárový kód. Buď se vám zobrazí hlava Andreje Babiše s červeným nápisem „Andrejovo“, nebo uvidíte zelenou fajfku s nápisem „Bez Andreje“.

„Já jsem vlastně neudělal nic jiného než to, že jsem dal lidem, kteří už předtím nekupovali Babišovy výrobky, nástroj k usnadnění. Pokud vám je jedno co jíte, tak vás to stejně nezajímalo. Pokud vás to zajímalo, tak jste si to zjišťoval už předtím,“ řekl tvůrce aplikace Martin Vytrhlík v rozhovoru pro DVTV.

Aplikace je zatím dostupná pouze pro telefony značky Apple. V budoucnu však můžeme očekávat i verzi na Android. Dalším zlepšením by měla být aktualizace databáze, protože uživatele našli v aplikaci chyby. Některé produkty chybně označuje za Babišův produkt nebo naopak.

Autoři | Foto Facebook - Bez Andreje

Štítky Andrej Babiš, Apple

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nechcete kupovat Babiše? Aplikace Bez Andreje vás upozorní na Babišovy produkty  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.