Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Život pod psa? Těžko! Liberečtí mazlíčci si pochutnávají na dortech

Víte, že v Liberci můžete pro svého čtyřnohého miláčka koupit nefalšovaný psí dort? Nabízí ho obchod se zvířecími pamlsky Bone Apetit v ulici 5. května a jeho cena není o moc vyšší, než u toho, na který jsme zvyklí. Dort navíc může obsahovat přesně to, co váš pes má nejradši. Po prvních kusech se doslova zaprášilo.

„Dorty jsme začali péct, protože rostla poptávka po nich a protože chceme předejít tomu, aby lidi bez znalostí o vhodné stravě pro svoje mazlíky, vytvářeli doma někdy i zdraví nebezpečné variace,“ říká provozovatelka obchodu s psími pamlsky Hana Veselá. Té v obchodě vypomáhá její dcera Denisa.

PSALI JSME: První zvířecí "cukrárna" v Liberci otevřela. Dveře se netrhnou

První tři dorty, které Bone Apetit upeklo, měly velký úspěch. „Fantazii se meze nekladou a chceme péct dorty individuálně každému psovi na míru a dle přání zákazníka. Dorty, které jsme napekli, jsou pouze ukázkou toho, co je možné, nabídku určitě ještě rozšíříme,“ dodává provozovatelka obchodu.  Podle ní se brzy v regálu objeví také psí muffiny a další podobné laskominy, které běžně mezi psími pamlsky nenajdete.

„Primárně jsou dorty dělané z masa doplněné o zeleninu, někdy nízkotučný sýr či krém nebo paštiku. Možností je ale opravdu hodně, existuje dokonce i jogurt pro pejsky a spousta dalších produktů, které není problém využít,“ vysvětluje Denisa Veselá, která svůj obchod provozuje půl roku.

PODPOŘTE BONE APETIT: Za pár kaček balík psích dobrot

Cena takového psího dortu začíná na 139 korunách a objednat ho můžete přímo v obchodě, na facebooku nebo přes e-mail.

Zákazníci nyní můžou i nadále vybírat z dvou desítek druhů pamlsků. „Sortiment hodláme i nadále rozšiřovat,“ říká závěrem Denisa Veselá. Průměrná cena 100 gramů domácích pamlsků je podle ní 35 korun.

Štítky dort, pes, obchod, Liberec, Hana Veselá, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Život pod psa? Těžko! Liberečtí mazlíčci si pochutnávají na dortech  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.