Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Práce na Drbně: Hledám inzertního poradce, nejste to právě vy?

Hledáte zaměstnání bez pevné pracovní doby, prudících šéfů a s možností vydělat tolik, kolik si zasloužíte? Do týmu hledám nového člena – dalšího inzertního poradce, nebo poradkyni. Potřebuji někoho spolehlivého, samostatného a také komunikativního, protože hlavně o tom to celé je.

Co hledám

  • Samostatnost: Vaším úkolem bude vyhledávat nové klienty a jim nabízet prostor a prezentaci na Liberecké Drbně.
  • Spolehlivost: Můžu vám slíbit, že vám nebude nikdo stát za zadkem. Až se naučíte základy, je to jenom na vás. Samozřejmě se vším pomůžu, sama mám hodně kontaktů, ale zprostředkování inzerce bude vaše práce. K dispozici vám bude i několik šikovných kolegů a kolegyň.
  • Komunikativnost: Každý klient je pro nás důležitý. Vystupujete za nejčtenější zpravodajský portál v regionu, nereprezentujete tedy jen sebe, ale i mě a celou redakci. Co je důležité? Nesmíte se bát zvednout telefon a s klienty mluvit. Není to problém? Pak hledám právě vás.

Co nabízím

  • Zajímavé ohodnocení: Chci vás motivovat, proto se výše platu bude odvíjet od vaší snahy. Pokud budete šikovní a budete se snažit, vyděláte si více než dobře, to vám mohu zaručit. Celé je to o vás, když budete chtít, půjde to.
  • Seberealizaci: Je mnoho zajímavých nabídek práce. Ale jen málo z nich vám umožní se realizovat. Návrhy, které od tebe přijdou rozhodně nesmeteme ze stolu. Finance jsou krásná a vyhledávaná věc, ale možnost seberealizace stavíme nad materiální ohodnocení. 

Pokud očekáváte pěkné místečko v teploučké kanceláři, ke mně nechoďte. Já nabízím práci, při které vás chci co nejméně úkolovat a hlídat, ale ve všem vám budu k dispozici. A s tím souvisí i finance. Budete ohodnoceni za to, co uděláte, ne za to, co neuděláte. Chceme, aby vám na mě záleželo a abyste práci se mnou brali jako možnost realizace.

Zkušenost ze světa médií se hodí, ale není problém všechno naučit.

Zaujalo vás to? Ozvěte se na sarkas@ceskadrbna.cz, nebo na telefon 603 884 889.

Autoři

Štítky Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce na Drbně: Hledám inzertního poradce, nejste to právě vy?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.