Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

GLOSA: Hologram Amy Winehouse na turné. Já vám nevím…

Amy Winehouse vyrazí na světovou šňůru. Ve formě hologramu. Tato zpráva snad všem zpěvaččiným fanouškům zvýšila tep. Někdo je nadšený, další rozpačitý. Spadám do druhé kategorie.

Když totiž vidím na Youtube záběry z „nových“ koncertů například Ronnie James Dia, tak mě z toho až mrazí. Jako by tam stál duch… jako by se dělo něco, co se dít nemá… Nevím, ale prostě to na mě působí divně. Jenomže mobilní záběry a samotný koncert jsou samozřejmě rozdíl. Je možné, že naživo to může být strhující, proto to neodsuzuji, avšak ten červík prostě hlodá.

A Amy… Říkám si, zda na něco takového není příliš brzy. Přece jen je to teprve sedm let, co nás opustila. Jsou to pořád čerstvé rány. Na druhou stranu – pokud skutečně bude výtěžek z turné použit na nadaci Amy Winehouse, tak to asi nějaký smysl má.

Je to beztak zajímavá doba, vlastně se klidně může stát, že jednou vyrazíme na společné turné The Doors, Janis Joplin a Jimiho Hendrixe. Nebo na The Beatles… Nirvanu… samotného krále. Jsem zvědavý, kam se hologramy a živé koncerty posunou. Zda z toho bude stále něco „exotického“, nebo naprosto běžná součást kulturního života. Možná je to děsivé, možná právě naopak.

Každopádně… pokud hologram Amy navštíví i Českou republiku, asi budu mít silné nutkání si jít Back To Black nebo You Know I´m No Good poslechnout. A když o tom přemýšlím… je mi zase smutno, že tak unikátní talent vyhasl tak brzy.

Autoři | Foto Rama (wikimedia.rog)

Štítky Amy Winehouse, zpěvačka, koncert, turné, hologram, Ronnie James, YouTube, Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Beatles, The Doors, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

GLOSA: Hologram Amy Winehouse na turné. Já vám nevím…  |  Blogy a komentáře  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.