Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyfoťte se s prodejnou iWant a vyhrajte iPhone 7

PR článek

„Já chci prodejnu iWant v Liberci!“ Ne, tak to už obyvatelé Podještědí opravdu neříkají. Od října loňského roku je totiž v Obchodním centru Nisa první a jediná Apple Premium Reseller prodejna v kraji.

iWant má šest prodejen po celé České republice. Každá taková prodejna má ve svých řadách experty na celé portfolio značky Apple. Poradí vám prokousat se širokou škálou příslušenství a nabídnou profesionální servis, konzultace a semináře pro všechny zákazníky.

Líbí se vám v prodejnách iWant? Bude to nejspíše proto, že prodejny jsou navržené přímo Applem a podléhají té nejpřísnější certifikaci. Díky tomu se tak všichni zákazníci dočkají nejkvalitnějšího a příjemného servisu. Experti iWant kalifornské značce Apple skutečně rozumí, milují ji, jsou pravidelně školeni a vždycky tak mohou poskytnout správné rady a tipy.

Otevření liberecké prodejny se v říjnu loňského roku zúčastnilo nespočet nových zákazníků. Většina z nich se do iWant v Obchodním centru Nisa stále vrací. Závislosti na Applu se nemohou vzdát. Odkaz Steva Jobse si vzali za svůj. Jakmile si jeden takový produkt koupíte i vy, určitě se mezi ně zařadíte také.

Soutěž o produkty Apple

Nebo se jimi můžete stát hned poté, co budete vylosováni v soutěži Liberecké Drbny a iWant. Až do 4. června máte jednoduchý úkol – vyfotit se s prodejnou nebo logem iWant. Fantazii se meze nekladou. Vyfotit se můžete před prodejnou nebo třeba s logem iWant namalovaným na iPadu, je to jen na vás. Vyhraje nejoriginálnější fotka, kterou vybere odborná porota.

Jak se můžete zúčastnit?

Svoji fotku zašlete na e-mail soutez@iwant.cz, nebo ji nahrajte na facebookový profil iWant do záložky Fotosoutež. Více informací o soutěži se dozvíte stránkách https://www.iwant.cz/soutez-liberec.

Které produkty Apple lze vyhrát?

  1. iPhone 7, 32 GB
  2. Apple Watch Series 1 42mm
  3. Beats Solo3 Wireless sluchátka

Štítky Apple, soutěž, iPhone 7, Lužická Nisa, Liberec, Podještědí, Česko, Steve Jobs

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyfoťte se s prodejnou iWant a vyhrajte iPhone 7  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.