Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Velká letní soutěž s Géčkem

PR článek

S naším medvědem se již někteří z Vás dobře znají a Ti, co zatím ne, mají možnost se blíže seznámit během prázdnin. Méďa Géďa jednou za čas půjde na lov pasáží Géčka a my Vás o tom vždy budeme s předstihem informovat na Facebooku. Hodné děti se však vůbec nemusí bát, náš chlupáč je vegetarián, takže děti nejí, naopak. Je to dobrák od kosti a má děti velmi rád, takže ho nejčastěji potkáte někde mezi houfem malých zákazníků s balónky a nebo při focení.

A teď k soutěži. Nečekali jsme, že se bude Géďa dětem tak moc líbit a tolik pozitivních reakcí nás velmi mile překvapilo a tak jsme pro Vás vymysleli soutěž „Vezměte Méďu Géďu na prázdniny“, díky které si můžete svého zmenšeného ručně šitého medvídka odnést domů. A co pro to musíte udělat? Stačí si od 1.7 do 31.8. vyzvednout ve stojanech na pasáži centra omalovánku s motivem medvěda nebo si ji stáhnout na webu Géčka, vymalovat ji a hotový výtvor vyfotit s Vámi na prázdninách. 

Ať už budete trávit prázdniny u babičky a dědy, na Mácháči nebo v Itálii u moře, vezměte naší šelmu s sebou a po vymalování ji vyfoťte a pošlete nám ji na e-mail geckoliberec@reflecta.cz. Třicet nejpovedenějších a nejoriginálnějších nápadů odměníme třiceti ručně šitými zmenšenými Médi Gédi. Své návrhy můžete posílat od 1.7. do 31.8.2017. Výherci budou kontaktováni 8.9. na email, ze kterého zašlou soutěžní fotografii.

Štítky Géčko, Liberec, soutěž, Facebook, G.cz, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velká letní soutěž s Géčkem  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.