Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Muž roku a mr. Etiketa propojí svět módy a businessu

Pod Ještědem se chystá první kulturní událost svého druhu. Zajímat bude především všechny businessmany a módní nadšence. Cavalier klub na téma důležitosti budování osobní image pobaví i naučí.

„Patříte mezi ty, kteří chtějí ve svém životě něco dokázat a máte touhu se neustále zdokonalovat? Připojte se k naší lifestylové komunitě a poznejte spousty zajímavých lidí,“ zve za pořadatele z Cavalieru Petr Soler.

Jakub Kraus poví svůj příběh, jak se za dva roky vypracoval na Muže roku 2015.

„Být mužem roku 2015 bylo o přebudování mé osobní image a díky tomu jsem získal vstupenku do vyšších společenských sfér. Podařilo se mi ze svého koníčka vytvořit prosperující podnikání. “ říká nejatraktivnější muž Česka.

A co se sluší a patří ve společnosti se dozvíte od poradce prezidenta Václava Havla a Mr. Etikety Ladislava Špačka. „Oblečení podstatně ovlivňuje naše chování. A naše chování je zdrojem našeho úspěchu. Jak vlastně dosáhnout úspěchu? O tom si budeme povídat na lifestylové akci Cavalier klub v Babylonu,“ upřesnil Ladislav Špaček.

Na návštěvníky tu dále čeká raut, slosování jejich vstupenek o výhru oděvů na míru značky Cavalier. Večer bude pokračovat after party na oslavu prvního výročí společnosti.

CAVALIER KLUB s Ladislavem Špačkem a Jakubem Krausem
Čtvrtek 28. dubna od 17.30
Kongresové centrum Babylon, Liberec
FB událost: https://www.facebook.com/events/1656641997930596/
Cena vstupenky: 600 Kč
www odkaz:
https://www.smsticket.cz/vstupenky/6518-cavalier-klub

Program:
17.30 Muž roku Jakub Kraus:Jak jsem se stal Mužem roku 2015
18.30 Ladislav Špaček:Etiketa a společenské vystupování v businessu
21.30 Slosování vstupenek o hodnotné ceny
22.00 After party

Soutěž o dvě vstupenky

Vyhrajte dva lístky na lifestylovou show Cavalier klub s Ladislavem Špačkem a Jakubem Krausem v hodnotě 1200 Kč. Stačí odpovědět na otázku: V jakém roce byla unikátní liberecká firma Cavalier založena? Své odpovědi posílejte na redakce@libereckadrbna.cz do nedělní (17. dubna) půlnoci. Ze správných odpovědí vybereme jednoho výherce, který dostane dvě vstupenky.

SOUTĚŽ SKONČILA:
Dvě vstupenky získává Zbyněk Sklenička, který nám odpověděl vyčerpávajícím způsobem: "Obchodní firma Cavalier, celým názvem Cavalier Made to Measure s.r.o. byla založena 4. 12. 2014 jako obchodní firma v Hrádku nad Nisou. Vznik živnostenského oprávnění je oficiálně od 13. 1. 2015 a zahájení provozování na liberecké adrese firmy je od 30. 7. 2015." Správnou odpovědí byl tedy rok 2014, do losování byly zařazeny také odpovědi s rokem 2015.

Tisková zpráva

Štítky soutěž, Ještěd, vstupenka, Ladislav Špaček, Václav Havel, Česko, Babylón

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Muž roku a mr. Etiketa propojí svět módy a businessu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.