Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Účinný intervalový kruhový trénink pro ženy - 30 minut stačí!

PR článek

Jste zaneprázděná žena a nemáte dostatek času na dlouhé cvičební tréninky? Necítíte se dobře v neosobních fitness centrech plných namakaných kulturistů? Chcete zábavný program, který Vás neomrzí? Máme pro Vás ideální a fungující řešení. Vyzkoušejte kruhový trénink, ve kterém za 30 minut procvičíte celé tělo. Navíc v příjemném prostředí, které je určeno jen pro ženy.

Jedná se o komplexní cvičební program, který zahrnuje prvky kardiovaskulárního a silového cvičení zároveň. Posiluje svaly, zpevňuje tělo, zrychluje metabolismus, spaluje tuky a pomáhá snižovat váhu. Během půl hodiny se v kruhu přesouváte z jednoho stanoviště na druhé a to v pravidelném intervalu třiceti vteřin. Můžete přijít kdykoliv a bez objednání. Vaše cvičení začíná ve chvíli, kdy přijdete. Nastoupíte na jakékoliv volné stanoviště a přesouváte se v kruhu stejným směrem jako ostatní.

V klubu Expreska probíhá trénink na 8 hydraulických posilovacích strojích a 8 aerobních mezistanicích, které jsou logicky uspořádané do kruhu podle toho, zda se procvičuje spodní nebo horní partie těla. Během pouhých 30ti minut rovnoměrně procvičíte všechny svalové skupiny. Půlhodina je čas, který si i velmi zaneprázdněná žena může dovolit třikrát týdně investovat do svého zdraví a krásy.

Přijďte si zábavné a účinné cvičení v Expresce Liberec vyzkoušet I Vy! První zkušební trénink je pro Vás zdarma. Objednávejte se na webových stránkách www.expreska.cz nebo na telefonním čísle +420 734 768 690.

Navíc celý tento týden můžete vyhrávat cvičební plány v Expresce Liberec na celý měsíc, stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku. Správné odpovědi zasílejte na redakce@libereckadrbna.cz do pátečního (7. října) poledne.Jména šesti výherců naleznete v tomto článku.

Soutěžní otázka

Jak dlouhý je cvičební interval v Expresce?
A: 60 vteřin
B: 30 vteřin
C: 5 vteřin

Štítky trénink, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Účinný intervalový kruhový trénink pro ženy - 30 minut stačí!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.