Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pokud chceme myslet na postup, potřebujeme zvítězit, říká před utkáním s Groningenem Trpišovský

Možná jeden z nedůležitějších zápasů sezony čeká dnes večer na hráče Slovanu. Pro remíze Groningenu v Liberci je čeká odveta na holandské půdě. A právě dnešní výsledek může ukázat, jak by se mohla skupina vyvíjet a kdo má postupové ambice. Slovan tak dnes musí vyhrát, nic jiného hráči neberou.

"Pokud chceme myslet na postup, potřebujeme zvítězit," prozradil na tiskové konferenci kouč Slovanu Jindřich Trpišovský.

Utkání by se podle něho mohlo podobat třeba zápasu ve Šmoně nebo ve Splitu, kdy byli hráči Slovanu pod podobným tlakem a museli vyhrát. „Úspěch nebo neúspěch však bude stejně záležet hlavně na nás a na našem výkonu,“ dodal Jindřich Trpišovský.

Liberečtí jsou Holandsku už od středy. S téměř kompletním kádrem neodcestoval do Groningenu střelec branky v prvním utkání. „Kevin Luckassen tentokrát není ani ve výpravě, je jedním z dvojice hráčů, kteří zůstali doma. Tím druhým je David Hovorka, jehož zranění je nakonec vážnější, než jsme čekali, a bude potřebovat ještě nejspíš týden až deset dnů klidu,“ doplnil trenér.

Utkání začíná ve čtvrtek v 19:00 a sledovat ho můžete na Nova Sport 1. „Zápas je pro nás nyní o to důležitější, že jsme ztratili body v domácím utkání doslova v poslední vteřině. Nyní nemáme jinou možnost, než hrát na výhru a vzít si body, které jsme doma ztratili, zpět. Potřebujeme zvítězit, pokud chceme myslet na postup,“ uzavřel Trpišovský.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Groningen, Liberec, Jindřich Trpišovský, Nizozemsko, Kevin Luckassen, Split, David Hovorka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pokud chceme myslet na postup, potřebujeme zvítězit, říká před utkáním s Groningenem Trpišovský  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.