Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Skvělý výkon, ale prohra o gól. Florbalisté trápili mistrovský Chodov

Kdo by čekal, že se budou florbalisté FBC Liberec na palubovce úřadujícího mistra z Chodova prát o body až do poslední vteřiny? Nejlepší výkon sezony ale úspěch nepřinesl, hosté podlehli těsně 2:3. Na tomto zápase se ale dá stavět. V dalším kole zajíždí Liberečtí opět do Prahy, tentokrát na Spartu.

S jedním vítězstvím a třemi porážkami na kontě zajížděl FBC Liberec do haly, ke hraje své domácí zápasy Chodov. A ani největší optimista nečekal, že by z toho mohlo něco být. Jenže hosté odehráli skvělý zápas a málem dosáhli na body.

Chodov začal očekávaně, už v prvním střídání udeřil Sýkora. Hosté se ale nesesypali, naopak se uvolnili a začali hrát odvážně. K tomu se přidala obětavá hra a zblokované střely domácích. A Liberec nakonec dokázal zásluhou Böhma vyrovnat. Do kabin šli ale nakonec spokojenější Chodovští, kteří Patrikem Dóžou využili přesilovku.

V druhé části se opět prosadil Dóža a Chodov tak odskočil na rozdíl dvou branek. Třetí třetina přinesla velmi dobrý výkon Liberce, Klucho a Valeš ale pálili pouze do tyče. Až poté se podruhé v zápase prosadil Böhm. Po snížení se hosté hnali do útoku, obrovskou šanci ale Marek se Šoltysem promarnili a domácí pak hubené vítězství uhájili.

„Jsme zklamaní, že si z dnešního zápasu neodvážíme ani jeden bod. Dnes to nebyl ten Chodov, který loni ovládl Superligu, a byli jsme opravdu blízko, možná 2 tyče ve třetí třetině nás stály body. Nicméně gratuluji soupeři k vítězství,“ okomentoval trenér FBC Liberec Jan Král.

V tabulce je tak Liberec na předposledním místě se třemi body. Příští zápas bude pikantní, hraje se na Spartě, která je v tabulce až za FBC bez bodu.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky Chodov, Liberec, FBC Liberec, Praha, florbalista, Patrik Dóža, Ruská superliga ledního hokeje, Jan Král

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skvělý výkon, ale prohra o gól. Florbalisté trápili mistrovský Chodov  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.