Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Crazy Girls postupují do semifinále poháru České Pojišťovny

Crazyny se v sobotu v podvečer vydaly do Orlických hor bojovat o postup do semifinále poháru s týmem Orlicko-Třebovska. Sestava libereckých hráček byla natolik zúžená, že do hry musela zasáhnout i trenérka Lenka Bartošová. Vstup do zápasu se liberečankám nepovedl a v páté minutě prohrávaly 0:1.

Od desáté minuty konečně začaly hrát svojí hru a vyrovnávací gól vstřelila Sajmon(Simona Kabelová) po nahrávce Haničky Koníčkové. Od této chvíle začaly Crazyny více kombinovat a v zápětí následoval další gól v podání Terky Hubáčkové, která se trefila z nulového úhlu po nahrávce Martiny Ježkové. Další pohlednou akci zakončila Míša Mlejnkova. Do konce třetiny ještě vsítily do branky domácích góly Míša Mlejnková a Zuzka Hubáčková.

Do druhé třetiny vstoupily Crazyny  vlažně a hráčky Orlicka prověřovaly pozornost naší gólmanky  Ali Vokaté, ale ta byla stoprocentní. Na 6:1 zvyšovala Terka Hubáčková. Terka zůstala při chuti a na konci druhé třetiny vsítila svůj třetí gól. Hráčky Orlicka-Třebovska  byly od začátku třetí třetiny pod tlakem. Na branku domácích mířilo hodně střel, avšak žádná střela neskončila gólem.  Trefila se až v padesáté minutě Simona Kabeláková po špatném střídání domácích.

Tlak Liberce pokračoval.  V 57. minutě vymetla všechny pavučiny Orlické branky Lenka Bartošová.  Skóre 9:1 se do konce utkání nezměnilo.

CrazyGirls po úspěšně zvládnutém utkání postupují do Semifinále poháru České Pojišťovny, kde se utkají s týmem TJ JM Chodov.

Branky: Jitka Romančáková (5:57); Simona Kabelová - Hanka Koníčková (8:10); Tereza Hubáčková - Martina Ježková (8:58); Michaela Mlejnková - Eva Krauskopfová (13:48); Zuzana Hubáčková (18:45); Michaela Mlejnková - Markéta Kosová (19:24); Tereza Hubáčková - Hanka Koníčková (33:24); Tereza Hubáčková - Zuzana Hubáčková (38:05); Simona Kabeláková - Michaela Mlejnkova (49:34); Lenka Bartošová - Simona Kabeláková (56:06)

Napsala redakce

Štítky semifinále, Generali Česká pojišťovna, Lenka Bartošová, Orlické hory, Michaela Mlejnková, FC Slovan Liberec, TJ JM Chodov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Crazy Girls postupují do semifinále poháru České Pojišťovny  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.