Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotbal

Radost U Nisy. Slovan porazil Plzeň 3:0 a výhru bere po šesti zápasech

Neoblíbený soupeř dorazil do Liberce. Slovan Plzeň doma v posledních letech porazil jen jednou, nyní ale přidal druhý úspěch, když po velmi dobrém výkonu vyhrál 3:0 a ještě dvakrát trefil tyč. Výhra přišla po dvou měsících, Liberec naposledy...

Liberecká třetí třída: Patnáct gólů v Bílém Potoce, Mníšku v Rozstání nestačilo pět branek

V severní skupině uštědřilo céčko Frýdlantu velký výprask doma hrajícímu Bílému Potoku a hattrickem se prosadil Pavel Doležel. Podobně střelecky zářil v Jihu Jakub Kolínský z Chotyně.

Devatenáctka Slovanu je po letech v nejvyšší soutěži. Prestiž, takovou ligu by klub měl hrát, říká trenér Čapek

Nejstarší dorost libereckého Slovanu se po minulé sezoně probojoval do elitní soutěže. Devatenáctka zatím odehrála deset utkání a s osmi body se krčí na čtrnáctém místě tabulky. Podle trenéra je Pavla Čapka je hlavním cílem soutěž udržet, protože...

Liberecká třetí třída: Další desítka pro Bílý Potok, habartický Kyncl nastřílel tuplovaný hattrick

Habartický Kyncl sestřelil tuplovaným hattrickem Bílý Potok a jeho tým vede severní "prales". V Jihu se pere o čelo trojice Rozstání B, Vratislavice B a Stráž.

Zbytečný zásah VARu, hodnotil penaltu pro Slavii trenér Slovanu Kozel. Ultimátum odmítl

Liberečtí fotbalisté po debaklu v Karviné přivítali Slavii a do utkání vstoupili skvěle. Vytvořili si několik šancí a dvě z nich proměnili. Jenže Slavia zápas dokázala otočit, hodně emocí přinesla hlavně penaltová situace, kdy VAR odhalil ruku,...

Statečný výkon a skvělý úvod Slovanu nestačil. Se Slavií padl 2:3

Liberečtí fotbalisté odehráli proti Slavii velmi dobrý zápas, po skvělém startu vedli 2:0, nakonec ale nemají ani bod. V závěru rozhodl Zafeiris a Slovan tak zůstává bez vítězství šest utkání v řadě.

Slovan přivítá pražskou Slavii. Před utkáním zve do fanzony

Slovan v podzimní ligové části doma po Spartě přivítá i Slavii. Utkání s pražským týmem se hraje v neděli od 18 hodin a domácí klub před jeho startem přichystal fanouškovou fanzonu. Ta začne už dvě hodiny před utkáním.

Liberecká třetí třída: Bílý Potok inkasoval hned dvakrát osmičku

Jižní skupinu nejnižší fotbalové soutěže Liberecka i přes remízu se Stráží vede béčko Rozstání. Ale jen o skóre před Vratislavicemi B. Severní "prales" vede bez porážky Bulovka a poslední je bez bodu Bílý Potok.

Karvinští fotbalisté rozdrtili Liberec 5:2. Slovan už pět kol nezvítězil

Karvinští fotbalisté v 10. ligovém kole rozdrtili Liberec 5:2 a v nejvyšší soutěži zvítězili po osmi zápasech. Slovan je už pět kol bez výhry a klesl na 11. příčku.

Slovan postupuje v poháru. V Kladně ale zahazoval šance

Liberečtí fotbalisté postupují do dalších bojů MOL Cupu. Na hřišti divizního Kladna před necelými dvěma tisícovkami diváků zahazovali šance, nakonec ale soupeře v závěru dvěma brankami zlomili, když se prosadil Horský a po něm i Tupta.

Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.