Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Koukat se na to jako divák bych rozhodně nechtěl, řekl po včerejším utkání s Brnem Coufal

Mizérie Slovanu pokračuje. Po bezbrankové remíze se Zlínem si včera liberečtí přivezli z Brna prohru 0:1. Od sestupových pozic je v tento moment dělí pouze skóre. "Tahle kola nejsou moc o fotbale, spíš je to boj. Koukat se na to jako divák bych rozhodně nechtěl," přiznal kapitán Vladimír Coufal.

Brno bylo celé utkání aktivnějším týmem, liberečtí spoléhali na brejky. Žádný se jim ale nepodařilo proměnit v branku. „Jsme na tom tak, že je pro nás v podstatě až do konce sezony každý zápas klíčový. Nechceme se dívat, jestli Jihlava vyhrála nebo prohrála nebo jak dopadl ten a ten. Hlavní je sbírat body,“ dodal kapitán.

Kvalitě utkání nenahrával ani terén, který byl v Brně po zimní pauze v žalostném stavu. „Obecně máme dvě velké pauzy. Celkově je dost volna, hrajeme docela málo zápasů. Osobně bych byl mnohem raději, kdyby se hrálo v létě, než takhle ještě v zimě,“ řekl Coufal. Podle něho by právě změna herního systému mohla být řešením.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Brno, Vladimír Coufal, Zlín, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koukat se na to jako divák bych rozhodně nechtěl, řekl po včerejším utkání s Brnem Coufal  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.