Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Komplikace v boji o záchranu. Slovanu bude v nejbližších zápasech chybět kapitán Coufal

Fotbalisté Liberce se v nejbližších zápasech musejí obejít bez kapitána Vladimíra Coufala. Čtyřiadvacetiletý obránce podstoupil artroskopii kolena a třináctému týmu prvoligové tabulky může chybět až několik týdnů.

"Vláďa s tím měl problémy už asi čtyři měsíce. V posledním utkání v Brně to vygradovalo, koleno mu oteklo. Byl na čištění kolena. Na nejbližší utkání v neděli s Příbramí určitě nebude, já osobně si myslím, že bude asi chybět dvě kola," řekl liberecký trenér Jindřich Trpišovský.

Coufal působí v Liberci od září 2012 a postupně se vypracoval v jednu z opor. V únoru prodloužil se Slovanem smlouvu do léta 2020. Na podzim při velké marodce zaskakoval i na stoperu. V lize zatím odehrál 86 utkání a vstřelil jeden gól. Zřejmě nejcennější branku dal v Evropské lize, kde předloni v závěru zařídil Slovanu nečekanou výhru 1:0 v Marseille.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Vladimír Coufal, Bílí Tygři Liberec, FC Zbrojovka Brno, 1. FK Příbram, Jindřich Trpišovský, Evropská liga UEFA, Olympique de Marseille

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Komplikace v boji o záchranu. Slovanu bude v nejbližších zápasech chybět kapitán Coufal  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.