Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Čtvrtfinále MOL Cupu rozlosováno. Slovan doma začátkem dubna přivítá Zlín

Posledních osm týmů zůstalo v osudí MOL Cupu. Dnes po poledni bylo rozlosováno čtvrtfinále a liberecký Slovan se utká se Zlínem. Zápas by se měl hrát pravděpodobně 5. dubna a hostitelem bude liberecký tým. Oba kluby se tak v této sezoně potkají v mistrovském utkání už potřetí.

V lize byl dosud úspěšnější Zlín. Na podzim doma vyhrál 2:1. V prvním jarním kole pak ševci U Nisy uhráli bod.

Slovan byl zařazen mezi nasazené týmy, vybírat si tak mohl ze čtyř soupeřů – Karviné, Opavy, Zlína a Bohemians. „Pro nás je to jediná cesta do pohárů, takže určitě chceme postoupit,“ řekl přímo při losu ředitel klubu Libor Kleibl.

Se Zlínem přitom Liberečtí hráli i loňské osmifinále. Po domácí výhře 1:0 Slovan na Valašsku prohrál stejným poměrem a o postupujícím až v osmé sérii penalt rozhodl Hovorka. Liberec pak ve čtvrtfinále padl po vyhecovaném souboji se Spartou, když doma vyhrál 2:1, na Letné se ale radovali domácí po výsledku 2:0.

V kádru Slovanu jsou i dva aktuální vítězové domácího poháru. V loňské sezoně se z trofeje radoval Milan Baroš a Ondřej Kúdela, a to ještě v dresu Boleslavi.

Čtvrtfinálové dvojice MOL Cupu

Bohemians – Boleslav
Liberec – Zlín
Slavia – Karviná
Opava - Brno

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, FC Fastav Zlín, MOL Cup, čtvrtfinále, MFK Karviná, SFC Opava, Bohemians 1905, FK Mladá Boleslav, AC Sparta Praha, SK Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtvrtfinále MOL Cupu rozlosováno. Slovan doma začátkem dubna přivítá Zlín  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.