Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan v Plzni odehrál sympatické utkání. Domácí rozhodli gólem z ofsajdu

Ve dvacátém kole ePojištění ligy Slovan bojoval o body na hřišti Viktorie Plzeň. A i když neodehrál vůbec špatné utkání, naplno se ukázala nemohoucnost v zakončení, když se do šancí mockrát nedostal. Přesto byl blízko dobrému výsledku, o vítězství domácích rozhodl jediný gól, který padl krátce před koncem poločasu z ofsajdu.

Běžela 44. minuta, domácí rozehrávali přímý kop. Kopic zakroutil míč do vápna a Kúdela hlavou zamířil do vlastní sítě. Jenže dotírající Krmenčík stál v době kopu v ofsajdu – gól tedy neměl platit.

Plzeň jinak nehrála vůbec dobře, Slovan kromě hluchého období mezi 20. - 45. minutou hrál dobře, v závěru dokonce Plzeň zamkl před vlastním vápnem, gól se ale vstřelit nepodařilo.

Plzeň si tak připsala tříbodovou výhru a dál bojuje o titul, Slovan zůstává namočený v boji o záchranu. A to příště na svém hřišti přivítá rozjetou Slavii. Komplikací je i fakt, že Souček s Mikulou nebudou moci nastoupit.

Jindřich Trpišovský (Liberec) „Mrzí mě, že jsme prohráli ze standardní situace. Pokud Plzeň měla nějaké šance, měla je jen ze standardních situací. I to břevno bylo po rohovém kopu. Naše hráče mohu víceméně pochválit, kromě pasáže asi od dvacáté do čtyřicáté minuty, kdy jsme nebyli tak aktivní, jak jsme chtěli. Nakonec jsme se kvůli standardním situacím dostali pod tlak a z toho pramenila také branka. Myslím, že jsme ve druhém poločase po většinu času sahali po vyrovnání, ale nedokázali jsme využít ani jednu svoji příležitost. S výkonem mužstva jsem spokojen, i se střídajícími hráči, ale zkrátka jsme se opět neprosadili. To mě velmi mrzí."

20. kolo ePojištění ligy

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 1:0 (1:0)

Branka: 44. Kúdela (vl.). Rozhodčí: J. Machálek – J. Moláček, M. Urban. ŽK: 81. Hejda - 17. Ekpai. Diváci: 9 944.

Viktoria Plzeň: Kozáčik – Matějů, Hejda, Hubník, Limberský – Hromada (82. Chrien), Hrošovský – Kopic, Bakoš, Zeman (85. Kovařík) – Krmenčík (76. Poznar)
Slovan Liberec: Dúbravka – Mikula, Karafiát, Kúdela, Kerbr – Bartl (82. Voltr), Ševčík, Souček, Ekpai (46. Graiciar) – Potočný – Baroš (71. Bosančić)

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, HC Škoda Plzeň, FC Viktoria Plzeň, SK Slavia Praha, Bílí Tygři Liberec, Jindřich Trpišovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan v Plzni odehrál sympatické utkání. Domácí rozhodli gólem z ofsajdu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.