Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tohle Vůch přepískl. Kvůli nezařazení do nominace poslal jasný vzkaz vedení týmu

Talent a rebel v jedné osobě. Řeč je o libereckém záložníkovi Egonu Vůchovi, který na sebe opět upozornil dalším úletem. Tentokrát si zadělal na další problém nevybíravým příspěvkem na svém Instagramu, když neunesl nezařazení do výběru na sobotní ligové utkání se Slavií.

Vůch na svůj profil umístil snímek se vztyčeným prostředníčkem a nápisem „Fuck-Off,“ ke kterému napsal: „Když přijdeš na zápas a nemáš tam dres + ti k tomu nikdo nic neřekne, že nejsi v nominaci. To je ubohost.“

Přesto, že příspěvek po několika hodinách stáhl, vedení klubu jeho další úlet neunikl. „Sportovní ředitel dnes oznámil, že to s ním bude řešit v pondělí. V tento moment ještě sám neví, s jakým výsledkem,“ doplnil mluvčí Slovanu Lukáš Váňa.

Až při dnešním utkání se o drzém příspěvku Vůcha dozvěděl také trenér Jindřich Trpišovský. „Upřímně, moc o tom ještě nevím. Mohu jen říct, že se Egon ze zdravotních důvod po třech minutách předzápasového tréninku sbalil a odešel. Jelikož trénink neabsolvoval, nemohl být zařazen do nominace. Jak si to přebral, to je jeho problém,“ dodal trenér.

Šestadvacetiletý záložník byl mimo jiné vyřazen z kádru Teplic, podobné problémy měl i v Plzni, kde se neprosadil a následně zamířil do Liberce, kde Trpišovský věřil, že se mu povede velký fotbalový talent zkrotit. To ale není podle všeho tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. „Stejně, jako má zkraty na hřišti, má je i v osobním životě,“ uzavřel Trpišovský.

Foto Jaroslav Appeltauer, Instagram

Štítky Instagram, Jindřich Trpišovský, Plzeň 2-Slovany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tohle Vůch přepískl. Kvůli nezařazení do nominace poslal jasný vzkaz vedení týmu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.