Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Pokuta, tréninky s mládeží a "sekání latiny." Vůchův víkendový úlet má dohru

Pokuta v řádech desítek tisíc korun, věnování se mládeži Slovanu a „sekání latiny.“ To je dohra Vůchova víkendového úletu, kdy se nevybíravě vyjádřil na svém Instragramu poté, co nebyl zařazen do výběru pro utkání se Slavií. O jeho příspěvku na sociální síti jsme informovali o víkendu. Mladého rebela oblékajícího dres Slovanu si na kobereček pozvalo vedení klubu dnes dopoledne.

PSALI JSME: Tohle Vůch přepískl. Kvůli nezařazení do nominace poslal jasný vzkaz

Jak proběhlo tvoje setkání se sportovním ředitelem Janem Nezmarem?

Věděl jsem, tak nějak, co mě bude čekat. To, co jsem udělal, jsem přestřelil. Bohužel jsem pod vlivem emocí udělal takovou věc, že jsem si ani neuvědomil, co to může způsobit a jakou si můžu udělat špatnou reklamu. Určitě jsem nepočítal s tím, že to může mít takový dopad. Zaprvé bych se chtěl omluvit lidem kolem Slovanu a celkově kolem fotbalu, kteří si myslí, že ta fotka byla mířená na klub nebo lidi kolem fotbalu. Těm se chci omluvit. Určitě to takhle zamýšlené nebylo. Jak říkám, bylo to v nervech a vůbec jsem nevěděl, že si to může někdo takhle přebrat. Dostal jsem pokutu, kterou jsem každopádně přijmul, a mrzí mě to.

Proběhla také nějaká omluva v kabině?

Dneska před tréninkem určitě. Když ke mně mluvil pan Nezmar, tak jsme se omlouval klukům za to, že jsem jim nemohl pomoci v zápasu. Věřím tomu, že bych týmu pomohl. A to, že jsem tohle udělal v afektu a vypadalo to, že jsme to směřoval k panu trenérovi, tak tomu jsem se taky omluvil, protože jsem to tak nemyslel. Teď mě jenom mrzí, že si to lidi myslí. V tu chvíli mě to ani nenapadlo, že si to takhle můžou přebrat.

Jeden z „trestů“ má být to, že se budeš více věnovat mládeži. O co tam jde?

Měl bych být tenhle týden každý den na jejich tréninku. Já to ale neberu jako trest. Já budu rád, když tam budu. Spíš jde o to, abych si uvědomil, že si tohle ten klub nezaslouží.

Foto Jaroslav Appeltauer, Instagram

Štítky trénink, Jan Nezmar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pokuta, tréninky s mládeží a "sekání latiny." Vůchův víkendový úlet má dohru  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.