Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Slovan zrušil diskusi na webu. Fanoušci mohou debatovat na sociálních sítích, zní z klubu

Hodně vzruchu přinesla středa ohledně fotbalového Slovanu Liberec. A tentokrát nešlo o výkony na hřišti, ale o něco trochu jiného. Slovan totiž spustil nový web, kde zaujmou například podrobné statistiky hráčů. Jenže se nedostalo na fanouškovské diskusní forum, klub se ho na svou novou oficiální prezentaci rozhodl nezařadit.

Tohle rozhodnutí vzbudilo poměrně velký ohlas, pro řadu fanoušků bylo forum jediným důvodem, proč webové stránky klubu vůbec navštěvovat. Jenže Slovanu se diskuse na jeho webu nelíbila a měla ho poškozovat.

„Chování a vyjadřování diskutujících na našem fóru bylo bohužel na úrovní podobných anonymních diskuzních fór. Do nových webových stránek jsme se proto rozhodli diskusní fórum vůbec nezařadit,“ uvedl mluvčí Slovanu Lukáš Váňa.

Podle něj mají fanoušci diskutovat na sociálních sítích. „Marketing našeho klubu dostal za úkol denně reagovat na slušné a věcné dotazy v sekci Ptejte se,“ doplnil.

Debaty o zrušení diskuse se objevily po vystoupení ředitele klubu Libora Kleibla na losování čtvrtfinále domácího poháru, po kterém to od řady fanoušků nevybíravě schytal. Forum bylo dlouhodobě kritické k vedení klubu, zmíněný případ byl ale zřejmě poslední kapkou. S novým webem tak Slovan začíná novou éru bez diskuse.

A není to nic neobvyklého, forum na svém oficiálním webu nemá například ani Sparta nebo Plzeň a před několika lety přistoupilo ke zrušení diskuse i vedení Bílých Tygrů.

Autoři | Foto fcslovanliberec.cz

Štítky Plzeň 2-Slovany, internetová diskuse, FC Slovan Liberec, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan zrušil diskusi na webu. Fanoušci mohou debatovat na sociálních sítích, zní z klubu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.