Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Přesně jsem věděl, co dělat, říká o včerejším gólu obránce Jan Mikula

Z Jana Mikuly se pomalu ale jistě stává liberecký žolík. Už před týdnem korigoval výsledek v Teplicích na 1:3, když jako jediný ze Slovanu skóroval, včera se dalším gólem podílel na vítězství 3:1 nad pražskou Duklou.

„S výsledkem jsem určitě spokojen a až na dvacet minut v druhém poločase i s hrou. Ta se musela líbit a my se díky tomu můžeme odrazit ještě k lepším výkonům. Celkově tedy převládá spokojenost,“ řekl obránce po utkání.

Kuriózní na včerejším zápase je, že se ve všech třech případech trefili obránci. „Hlavně, že někdo góly dává. Útočníci akce zase připravují, je to super,“ dodal Mikula.

Rozběhnutý Ekpai hne dv úvodu našel Jana Mikulu, který i díky šťastnému odrazu překonal jednoho z obránců a střelou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť za zády Rady. „Říkal jsem si, že obránce půjde do skluzu, udělal bych to v obraně taky tak, přesně jsem tedy věděl, co udělat,“ doplnil Jan Mikula.

Na včerejší vítězství s Duklou budou chtít liberečtí navázat v dalším kole, kdy vyrazí do Hradce Králové. „Jasně, sice teď všichni naspodu tabulky vyhráli, ale snažíme se stále koukat spíš nahoru. Body jsou potřeba, v Hradci se můžeme nahoru vtlačit, jedeme si tam pro tři body,“ uzavřel obránce.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Jan Mikula, FK Dukla Praha, FK Teplice, FC Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přesně jsem věděl, co dělat, říká o včerejším gólu obránce Jan Mikula  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.