Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Liberecký Slovan míří do Hradce. Body by výrazně přiblížily záchranu

Další těžký záchranářský duel mají na programu liberečtí fotbalisté. Hrají totiž v Hradci Králové a oba týmy jsou namočeni do bojů o udržení. Zatímco Slovan má na sestupové pozice šest bodů náskok a výhra by tak znamenala velký krok k záchraně, Hradec má náskok pouze jednobodový. Zápas začíná v 17 hodin.

Hradec vede u libereckých fanoušků stále velmi oblíbený Bohuslav Pilný. „Jsou to hezké vzpomínky, ale od té doby uplynula řada let. Moc známých mi v klubu už nezůstalo," říká hradecký trenér.

Slovan v posledním ligovém utkání porazil Duklu 3:1 a získal trochu klidu do dalších bojů. S Hradcem má poměrně dobrou bilanci, horší už je to ale se zápasy venku. V letošní sezoně zatím na hřištích soupeřů urval jediné vítězství. Tentokrát by se ale body pořádně šikly.

V posledních dvou vzájemných utkáních v Hradci si oba týmy body rozdělily, na podzim U Nisy vyhrál Slovan 2:0. Zápas si ale pamatuje pouze pět hráčů, zbytek je buď pryč, nebo ve stavu zraněných.

Dlouhodobá bilance mezi Hradcem a Slovanem na hradecké půdě pro Slovan není úplně lichotivá. Ze čtrnácti utkání vyhráli liberečtí pouze třikrát, pětkrát prohráli a pětkrát remizovali. Jaký výsledek přidají tentokrát?

Zápas se hraje od 17 hodin.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Hradec Králové, Bohuslav Pilný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký Slovan míří do Hradce. Body by výrazně přiblížily záchranu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.