Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Slovan vás zve na Den otevřených dveří. K prohlídce dostanete malý dárek

Ve čtvrtek 4. května mezi 14 a 18 hodinou můžete dorazit na stadion U Nisy a prohlédnout si zázemí klubu, včetně nově zrekonstruovaných a rozšířených prostor uvnitř Hlavní tribuny. Součástí akce bude i možnost testování kopaček Nike, které si mohou vyzkoušet mladí fotbalisté z akademie Slovanu i z jiných klubů.

Vstup do areálu stadionu U Nisy bude zdarma. Volně přístupné tak bude jak testování kopaček na travnaté ploše, tak třeba i kanceláře v administrativní budově (včetně zasedací místnosti s historickými dresy a fotografiemi), místnost pro fotografy s klubovými kronikami, dětský koutek s maskotem, nová místnost pro obsluhu LED panelů, zmodernizované lavičky pro náhradníky nebo výstava strojů našeho technického úseku.

Z organizačních a kapacitních důvodů ale bude nutné si dopředu rezervovat místa na prohlídku vnitřku Hlavní tribuny (včetně šaten, posilovny, press centra, V.I.P. prostor atd.), a to na konkrétní čas. To budete moct už při domácím zápase proti Bohemians na pokladně č.7. Za "voucher" na prohlídku Hlavní tribuny dáte 30 Kč (děti do 15 let v doprovodu dospělých voucher nutně nepotřebují) a při akci pak na oplátku od Slovanu dostanete dárek v dvojnásobné hodnotě. Komentované prohlídky budou začínat ve čtvrthodinových intervalech (15:00, 15:15, 15:30, 15:45, 16:00, 16:15, 16:45, 17:00, 17:15, 17:30) a jejich délka bude zhruba 30 minut. Pokud kapacita jednotlivých prohlídek nebude vyčerpaná, budete si je moct rezervovat i ve Fanshopu v den konání akce za stejných podmínek.

Během Dne otevřených dveří se na stadionu U Nisy budete moct potkat i s našimi fotbalisty, a to jak při testování kopaček, tak při prohlídce Hlavní tribuny. Chystáme pro vás i jedno opravdu velké překvapení, ale o něm se dozvíte, a když vše dobře dopadne, tak ho i uvidíte, právě při této akci. Mobily a fotoaparáty si klidně vezměte s sebou, focení bude samozřejmě povoleno.

Otevřeno bude mít i náš Fanshop, který pro vás připravuje zajímavé slevy a akce, o kterých vás ještě budeme informovat. V rámci testování TOP4FOOTBALL TOUR 2017 v areálu stadionu U Nisy si navíc budete moct na místě zakoupit nové modely kopaček Nike za zvýhodněnou cenu.

Tisková zpráva

Štítky Lužická Nisa, Nike, den otevřených dveří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan vás zve na Den otevřených dveří. K prohlídce dostanete malý dárek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.