Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Slovan se dnes může posunout do horní poloviny tabulky, stačí mu k tomu porazit Klokany

Liberecký Slovan se může poprvé v letošní sezoně posunout do první poloviny ligové tabulky. Stačí mu k tomu jediné – porazit dnes na svém hřišti pražskou Bohemku, které se v Liberci nedaří. Ta v Liberci ještě v ligovém zápase nevyhrála. Utkání začíná na prvomájové pondělí na stadionu U Nisy v 17:30.

Zatímco liberečtí v posledních čtyřech utkáních čtyřikrát brali tři body, Bohemka se propadá tabulkou k sestupovým pozicím, když ve stejném počtu zápasů porazila jen Jihlavu 1:0.  "Utkání bude pro mě specifické. V Liberci jsem 15 let žil, oženil se tam a narodili se mi tam dva ze tří synů, " říká trenér Bohemky Martin Hašek.

Tomu dnes proti Liberci bude chybět hned několik hráčů. "Bartek má jen lehké problémy. Trénuje s námi už i Berkovec. Vzestupnou tendenci má i situace okolo Vrzala. Jinak jsou všichni hráči v pořádku. Dostál nemůže nastoupit kvůli žlutým kartám, na jeho místo máme dvě varianty a ještě se rozhodneme, kdo nakonec nastoupí," dodal. Velký ohlas měla i absence Kabajeva. "Představitelé klubu dělají vše, aby byl Kabajev v pondělí k dispozici. Bylo mi řečeno, že je to otázka jednotek dnů," uzavřel.

Naopak Slovanu se na domácím trávníku v soubojích s Klokany daří. Ze čtrnácti duelů diváci viděli třikrát remízu, zbytek zápasů ovládl Slovan. Celková bilance tak činí hned jedenáct výher a žádnou prohru. Libereckým dnes se stoprocentní jistotou bude chybět Vladimír Coufal, otazník visí ale také nad startem Bartla, Bosančiče i Latky.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, Bohemians 1905, Lužická Nisa, FC Vysočina Jihlava, Martin Hašek, Vladimír Coufal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan se dnes může posunout do horní poloviny tabulky, stačí mu k tomu porazit Klokany  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.