Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Musíme makat dál a snažit se hrát podobně ve všech zápasech, říká po utkání s Bohemkou Ekpai

Své nadšené po vydařeném utkání s pražskou Bohemkou neskrýval Moses Ubong Ekpai, který se velkou měrou podílel na vítězství 4:1. V pondělním utkání se trefil hned dvakrát, po jednom gólu přidali také Milan Baroš a Radek Voltr.

„Jsem za tu výhru nesmírně šťastný. Nejen kvůli samotnému vítězství, ale taky proto, že se takto můžeme odvděčit trenérovi, který nám celou sezonu věřil, i když se nám nedařilo,“ řekl po utkání nigerijský záložník.

Už ve dvacáté minutě Mikula z pravé strany odcentroval do velkého vápna na hlavu Ekpaie, který nedal šanci brankáři Fryštákovi. O čtvrt hodiny později Ekpai navýšil na 2:0. Breite našel rychlonohého záložníka a ten přesnou střelou mezi nohami brankáře opět rozvlnil síť za jeho zády. 

„Podařilo se mi dát první a druhý gól, ale myslím si, že všechny naše góly byly velmi pěkné. Je pro nás hlavně skvělé, že se nám podařilo dát hned čtyři branky v jednom utkání,“ dodal.

Důležité tři body Slovanu pomohly také odpoutat se od týmů, které bojují o záchranu. „Nemyslím si, že by to byl důvod nějak polevit. Musíme makat dál a snažit se hrát podobně ve všech zápasech,“ uzavírá odhodlaný Ekpai, který je se třemi brankami nejlepším jarním střelcem Slovanu.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Ubong Moses Ekpai, Bohemians 1905, Milan Baroš, Radek Voltr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Musíme makat dál a snažit se hrát podobně ve všech zápasech, říká po utkání s Bohemkou Ekpai  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.