Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Byla to hrubá chyba, musíme být ve vápně důraznější, řekl po brance v posledních sekundách Breite

Fanoušci už pomalu odcházeli ze stadionu, do konce utkání zbývalo zhruba deset sekund. V tenhle moment si už asi nikdo na stadionu U Nisy nepřipouštěl, že by liberečtí fotbalisté mohli přijít o hubené vítězství 1:0 v derby s Jabloncem. Hosté ale proměnili po chybě domácích poslední šanci utkání a nakonec si odvezli remízu 1:1.

„Byla to hrubá chyba, musíme být ve vápně důraznější,“ posteskl si střelec jediného gólu Slovanu Radim Breite. Právě on potěšil domácí fanoušky už dvě minuty po začátku druhého poločasu. „Do druhé půle jsme nastoupili o devadesát procent lépe, než do té první, a hned jsme dali gól,“ shrnul a dodal, že v poločase proběhla v kabině důrazná promluva.

Dlouho už se zdálo, že jeho zásah bude i jediným gólem utkání. Ale Jablonec udeřil v nastaveném čase. „Namísto abychom přidali z některé z dalších akcí ještě jeden, dostaneme v 94. minutě vyrovnávací branku. To se prostě nesmí stávat, podobná utkání musíme dotáhnout do konce,“ smutnil Radim Breite po závěrečném hvizdu. „Měli jsme být důraznější ve vápně. Nesmí se nám uvolnit jeden hráč mezi třemi obránci. Dostal prostor a dával to tam snad nějak přes hlavu... To jsou zkrátka hrubé chyby,“ uzavřel.

Vítězstvím se liberečtí mohli posunout v tabulce na sedmou příčku, právě před Jablonec. Po remíze zůstává Slovan ve druhé polovině tabulky na desátém místě. I tak se Slovan může pochlubit skvělou formou, když v posledních pěti utkáních získal deset bodů. Úspěšnější byla jen Slavie, Mladá Boleslav a Teplice.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Radim Breite, FK Baumit Jablonec, Lužická Nisa, SK Slavia Praha, FK Mladá Boleslav, FK Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byla to hrubá chyba, musíme být ve vápně důraznější, řekl po brance v posledních sekundách Breite  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.