Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Přestřelka se Slováckem dopadla lépe pro liberecký Slovan, rozhodla střela Ekpaie

Fotbalistům libereckého Slovanu se podařilo zvítězit v posledním venkovním utkání letošní sezony, které sehráli na hřišti Slovácka. Utkání rozhodla jediná přesná střela Ekpaie. Ten se trefil po necelých 200 sekundách od úvodního hvizdu. Liberečtí tak kolo před koncem sezony figurují na devátém místě ligové tabulky, hned za Jabloncem.

Už ve třetí minutě se na vápně uvolnil Moses Ubong Ekpai, připravil si míč na pravačku a přesnou ranou do protipohybu brankáře Daňka otevřel skóre. I díky rychlé brance byl Slovan v úvodu aktivnějším týmem a Slovácko se teprve postupem času dostávalo do hry.

Diváci si na neatraktivitu zápasu rozhodně nemohli stěžovat. Balon se rychle přesouval z jedné strany na druhou a Slovan se musel mít před Slováckem na pozoru. Druhý gól jako Slovanu nebyl souzen, Potočný totiž nastřelil tvrdou ranou z přímého kopu pouze břevno a tak rozhodla branka z úvodu utkání.

„Upřímně, klidně to mohlo skončit nějakých 4:4 nebo 5:4. Těch šancí bylo opravdu nějak hodně,“ přiznává záložník Petr Ševčík. Právě on patřil mezi nejaktivnější hráče na trávníku.

1. FC Slovácko – FC Slovan Liberec 0:1 (0:1)

Branky: 3. Ekpai. Rozhodčí: Julínek - Arnošt, Flimmel. ŽK: 3. Civič, 13. Koné, 36. Machalík, 55. Havlík, 61. Daněk, 88. Suchý - 29. Mikula, 43. Ekpai.

Sestavy: 1.FC Slovácko: Daněk – Chvátal, S. Hofmann, Suchý, Civič – Šumulikoski (C), Machalík (66. Ťok) – Navrátil, Havlík, Rezek (65. Tetteh) – Koné (72. Zajíc). FC Slovan Liberec: Dúbravka – Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr – Breite – Ekpai (80. Coufal), Ševčík, Potočný – Bosančič (59. Voltr) - Baroš (C).

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, 1. FC Slovácko, FK Baumit Jablonec, Ubong Moses Ekpai, Petr Ševčík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přestřelka se Slováckem dopadla lépe pro liberecký Slovan, rozhodla střela Ekpaie  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.