Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Milan Baroš v libereckém dresu končí. Slovan testuje dva záložníky

Fyzickými testy odstartovala letní příprava na další ligovou sezónu. Slovan Liberec počítá další ztráty, tou největší je hodně pravděpodobný odchod Milana Baroše, který se vrací do Baníku. Do Sigmy Olomouc zamířil Michal Obročník a do Zlína poputuje Lukáš Bartošák. A posily? Na testech jsou v Liberci dva záložníci, jinak v této kolonce svítí nula.

„Vnímali jsme, že pro Milana je Baník srdeční záležitost a velké lákadlo. Jsem rád, že se mu v Liberci líbilo a vážně uvažoval o setrvání v našem klubu. V posledních dnech jsem ale vnímal, že u něj začíná převažovat srdce. A musím říct, že mu lidsky rozumím. Také jsem poslechl své srdce a zůstal ve Slovanu, byť jsem měl zajímavé nabídky odjinud. Takže mám pro Milana pochopení, i když přiznávám, že jsem zklamaný a Milan nám bude chybět," řekl sportovní ředitel Jan Nezmar.

Baroš se v závěru svého libereckého angažmá dostal do skvělé formy a celkem si pod Ještědem připsal pět branek.

Na startu přípravy se v novém působišti hlásí i defenzivní záložník Michal Obročník. Toho zlákal nováček z Olomouce a šestadvacetiletý hráč tam zamířil na hostování s opcí.

A na odchodu je i levý bek Bartošák, po kterém touží Zlín. „Zatím ještě není hotovo, ale nepředpokládám, že by se něco zadrhlo," okomentoval Nezmar.

Jedná se o dalším angažmá Ubonga Ekpaie, naopak na testech v Liberci je pětadvacetiletý ofenzivní záložník Jan Jelínek z Viktorie Žižkov a se Slovanem trénuje také senegalský bek s francouzským pasem Mohamadou Dramé, který naposledy působil v Košicích. Do týmu se z hostování ve Varnsdorfu vrací i Karel Knejzlík, zpět jsou také Zdeněk Folprecht a Ondřej Machuča.

Hráči, kteří nastoupili do přípravy

Daniel Bartl, Miloš Bosančić, Radim Breite, Vladimír Coufal, Wesley da Silva, Mohamadou Dramé, Ubong Ekpai, Zdeněk Folprecht, Václav Hladký, Jan Jelínek, Ondřej Karafiát, Milan Kerbr, Karel Knejzlík, Ondřej Kolář, Onřej Kúdela, Ondřej Machuča, Jan Mikula, Roman Potočný, Jan Šulc, Radek Voltr.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Slovan Liberec, příprava, Milan Baroš, FC Slovan Liberec, FC Baník Ostrava, SK Sigma Olomouc, FC Fastav Zlín, Lukáš Bartošák, Michal Obročník, Jan Nezmar, Zdeněk Folprecht, Jan Jelínek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Baroš v libereckém dresu končí. Slovan testuje dva záložníky  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.