Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan čeká atraktivní příprava. V Oppachu se střetne s Dynamem Drážďany

Další týden přípravy zakončí Slovan přípravným utkáním. A půjde o nejatraktivnější duel letní přestávky. Zahraje si totiž proti pátému celku druhé německé bundesligy Dynamu Drážďany. Hraje se v Oppachu, na půli cesty mezi oběma městy. Výkop je v 15 hodin.

Slovanu se zatím v přípravě výsledkově moc nedaří. Nejprve remizoval s Neugersdorfem 0:0 a minulý víkend prohrál oba zápasy s Hradcem Králové.

Tým už také opustil Ekpai a hovoří se i o zájmu za zahraničí o Radima Breiteho.

Klub už ale ohlásil i příchody. Na přestup dorazil Tomáš Malinský a na hostování dva mladí sparťané – Kulhánek a Pulkrab.

S Dynamem se Slovan utkal i loni v létě a německý tým vyhrál 3:1. Teď je navíc Dynamo o něco dál. Zatímco loni bylo nováčkem druhé nejvyšší německé soutěže, letos už má vizitku pátého týmu právě skončeného ročníku.

Příští týden pak Slovan vyráží na soustředění do Rakouska, kde si zahraje tři zápasy. Jedním ze soupeřů bude další německý druholigový tým Erzgebirge Aue.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Slovan Liberec, Dynamo Drážďany, Oppach, Dynamo Dresden, SK Dynamo České Budějovice, FC Hradec Králové, Tomáš Malínský, Rakousko, Neugersdorf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan čeká atraktivní příprava. V Oppachu se střetne s Dynamem Drážďany  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.