Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Předposlední zápas přípravy Slovan zvládl. Z Chotěbuzi si veze jednogólovou výhru

Poslední týden přípravy má před sebou liberecký Slovan. V sobotu zajel do Chotěbuzi, kde se utkal s místní Energií. A odváží si výhru 1:0, kterou v druhé půli trefil Radim Breite. Ve středu si Slovan ještě zahraje s Turnovem a příští neděli už to začne – v prvním kole přijede k Nise Zlín.

Chotěbuz sice ještě poměrně nedávno hrála bundesligu, teď se ale pohybuje až ve čtvrté nejvyšší soutěži. A tak se čekalo, že hosté by měli zvítězit. Od začátku se také snažili držet míč a útočit, domácí ale čekali na brejky a byli více nebezpeční.

Jejich šance v první čtvrthodině ale Slovan ustál a postupně se začal osmělovat i on. Především od druhé půle si vytvářel i šance. Coufalovu ránu vytěsnil domácí gólman na břevno, v 54. minutě už ale Liberec šel do vedení zásluhou Breiteho, kterému míč přiťukl Pulkrab.

A následovali i další šance, ty už ale Slovan nevyužil, a tak si domů veze hubenou výhru 1:0.

Nepříjemnou zprávou je nucené střídání Ondřeje Kúdely, který opustil hřiště po ráně míčem do ruky.

Ve středu se Liberečtí ukážou na hlavní ploše stadionu U Nisy, od 18 hodin hostí Turnov. V neděli v 17 hodin pak vstoupí do ligy domácím utkáním se Zlínem.

Energie Chotěbuz - Slovan Liberec 0:1 (0:0)

Branky: 54. Breite. Rozhodčí: Herde - Stramke, Alich.

Sestavy: Energie Chotěbuz: Meyer-Schade – Startsev, Matuwila, Viteritti, Mamba, Costa, Zimmer, Kruse, Stein, Schlüter, Förster.
Liberec: Kolář – Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr – Kulhánek (61. Havelka) – Ševčík, Breite (61. Potočný), Folprecht, Mikula (61. Malinský) – Pulkrab (61. Da Silva).

 

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Slovan, Cottbus, Chotěbuz, FC Slovan Liberec, Radim Breite, energie, Zlín, Lužická Nisa, Turnov, Ondřej Kúdela, Liberec, Da Silva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předposlední zápas přípravy Slovan zvládl. Z Chotěbuzi si veze jednogólovou výhru  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.