Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan jde v domácím poháru dál. Na hřišti divizní Dobříše nezaváhal

Ve druhém kole MOL Cupu se poprvé zapojil i Slovan Liberec. Ten vyrazil do Dobříše, kde se utkal stamním divizním týmem. A celkem v poklidu celý zápas kontroloval a nakonec díky brankám Pulkraba, Kulhánka a Bosančiće vyhrál 3:0.

V základní sestavě dostali příležitost hráči širšího kádru, od prvních minut se tak na hřišti ukazovali například Knejzlík, Machuča a v bráně Hladký.

Od začátku byl Slovan lepší a vytvářel si o šance, první gól ale vstřelil až ve 25. minutě Pulkrab, který využil přihrávku Malinského do vápna.

Právě ten byl hodně vidět a sám mohl o chvíli později přidat druhý gól. Pak měli své šance i domácí, do kabin se ale šlo za stavu 1:0.

Ve druhé půli nejprve opět Malinský trefil tyč a poté nebyl pro ofsajd uznán gól Knejzlíkovi. Skóre se měnilo až po hodině hry kdy Kulhánek zblízka dorážel vyražený míč.

Na 3:0 zvýšil Bosančić, který se trefil z přímého kopu. Zápas už se pak jen dohrával a Liberec si v klidu kontroloval postup do dalšího kola.

2. kolo MOL Cupu

MFK Dobříš - FC Slovan Liberec 0:3 (0:1)

Branky: 25. Pulkrab, 58. Kulhánek, 73. Bosančič. Rozhodčí: Ardeleanu - Kožár, Kubec. ŽK: 47. Maryška.
Diváci: 1600

Dobříš: Šedivý - Procházka (76. Karas), Talůžek, Puchmajer M., Puchmajer O. (75. Liška), Rychlík, Maryška, Šrain J., Junek (72. Masopust), Šrain V., Dort.
Liberec: Hladký - Mikula, Karafiát (70. Coufal), Machuča, Knejzlík - Bosančič (76. Micovčák), Kulhánek - Malinský (70. Da Silva), Graiciar, Voltr - Pulkrab.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Slovan Liberec, MOL Cup, Dobříš, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec, Da Silva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan jde v domácím poháru dál. Na hřišti divizní Dobříše nezaváhal  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.