Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Doufám, že zápas se Spartou bude takové nakopnutí, říká Trpišovský před utkáním s Boleslaví

Fotbalisty Slovanu dnes čeká čtvrtý ligový zápas, ke kterému odjedou do Mladé Boleslavi. Mladoboleslavským fotbalistům začátek nové sezony rozhodně nevychází podle představ. Ambiciózní klub vypadl v Evropské lize už ve 3. předkole a v lize mají Středočeši po třech kolech na kontě pouze bod. Slovan by naopak rád navázal na vítězné utkání se Zlínem a remízu se Spartou.

„Doufám, že zápas se Spartou bude takové pozitivní nakopnutí. Máme suverénně nejmladší tým v lize, což také znamená, že se dají očekávat určité výkyvy výkonnosti. Stačí se podívat třeba na srovnání zápasů v Olomouci a proti Spartě. Všechny body jsme zatím posbírali v domácím prostředí, což je i o určité psychice. S týmem na tom pracujeme,“ poznamenal trenér Slovanu Jindřich Trpišovský.  

Ten přiznává, že poslední výsledek může být vzpruhou před utkáním s Mladou Boleslaví. „Na hřišti jsme si ukázali, že je to jen o hlavě a o nás. Teď se budeme muset vypořádat se ztrátami Milana Kerbra a Ondry Kúdely. Věřím však, že si tuto bojovnost a nasazení přeneseme i do dalšího utkání,“ uzavřel.

Utkání začíná ve 20:00 na stadionu v Mladé Boleslavi. 

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Liberec, Mladá Boleslav, fotbal, HET liga, Jindřich Trpišovský, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, Evropská liga UEFA, FC Fastav Zlín, SK Sigma Olomouc, Milan Kerbr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Doufám, že zápas se Spartou bude takové nakopnutí, říká Trpišovský před utkáním s Boleslaví  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.