Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan je v pohodě. Po výhře v Mladé Boleslavi chce body i z Karviné

Po skvělém představení v Mladé Boleslavi čeká Slovan před reprezentační pauzou ještě jeden venkovní duel – v sobotu se od 16 hodin představí na hřišti Karviné. A Liberečtí budou chtít po povedených utkáních se Spartou a Boleslaví znovu uspět.

Domácí v dosud odehraných čtyřech kolech získali čtyři body za výhru a remízu. A právě na domácím stadionu zatím získali všechny body za výhru nad Jihlavou a remízu s Boleslaví, kdy vyrovnali až čtyři minuty před koncem.

Karviná z loňské úspěšné sezony udržela hlavní opory. Zůstal střelec Wágner i šikovný Kalabiška, pouze Laštůvka neodolal vábení pražské Slavie, místo něj ale přišel Berkovec, který ve čtyřech kolech inkasoval jen čtyřikrát.

To Slovan má o tři body více, když porazil Zlín a Boleslav a remizoval se Spartou. Po stopce za červené karty se navíc do sestavy mohou vrátit zkušení Kúdela s Kerbrem.

A vzájemné souboje z minulé sezony? V Karviné se oba týmy rozešly po bezbrankové remíze, pod Ještědem pak v závěru jara uspěl Slovan 2:0.

Po utkání se liga kvůli reprezentaci odmlčí. Tři mladí hráči si ale neodpočinou, Knejzlík, Kulhánek a Pulkrab byli nominováni do reprezentace do 20 let.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Slovan Liberec, Karviná, HET Liga, Mladá Boleslav, Jihlava, Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan je v pohodě. Po výhře v Mladé Boleslavi chce body i z Karviné  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.