Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Plzeň nás potrestala z brejků. Hráli jsme hrozně naivně, pomalu, hodnotí utkání s Plzní Coufal

Liberečtí fotbalisté si v utkání šestého kola HET ligy s Plzní vytvořili několik slibných šancí, ani jednu však neodkázali proměnit. Naopak Západočeši trestali hlavně díky nedůsledné obraně a hned třikrát poslali míč za záda brankáře Koláře. Slovan tak podlehl Plzni 0:3. Podle kapitána domácích Vladimíra Coufala liberečtí výhru hostům věnovali svou naivní hrou.

„Plzeň nás potrestala z brejků. Hráli jsme hrozně naivně, pomalu. Přesný opak toho, jak jsme hrát chtěli. Oni ukázali jak zkušené mužstvo jsou, ze tří brejků dali tři branky,“ zhodnotil Coufal.

Samotný kapitán měl v závěru prvního poločasu šanci vstřelit kontaktní gól na 1:2. „Dostal jsem fantastický balón od Mikyho, podařilo se mi míč dobře zpracovat a vystřelit. Kozáčik šel na druhou stranu, ale nechal tam nohy. Bohužel,“ dodal.

Domácí naopak ještě v druhém poločase inkasovali a ani na třetí branku Plzně nedokázali odpovědět. „Plzeň ukázala, že má velmi zkušené mužstvo a když vstřelí první branku, je těžké proti nim hrát. Jsou sehraní, dají si dvě tři přihrávky a jsou v šanci. Mají tam zkušené hráče,“ shrnul kapitán libereckých.

Fotbalisté Slovanu se z prohry musí rychle oklepat. Už příští sobotu je čeká utkání s Brnem.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, FK Viktora Plzeň, fotbal, Vladimír Coufal, HET liga, FC Viktoria Plzeň, Plzeň 2-Slovany, FC Zbrojovka Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeň nás potrestala z brejků. Hráli jsme hrozně naivně, pomalu, hodnotí utkání s Plzní Coufal  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.