Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Náš výkon by měl být kvalitnější a jednoznačnější, hodnotí utkání s Hodonínem Jindřich Trpišovský

Fotbalisté Slovanu dokázali postoupit do osmifinále MOL Cupu přes třetiligový Hodonín. Vítězství 4:0, ale nebylo vůbec přesvědčivé a s předvedenou hrou nemůže být trenér Jindřich Trpišovský spokojen. Liberec nedokázal v regulérní hrací době vstřelit žádnou branku a vítězství vybojoval až v prodloužení, kdy se dvakrát prosadil Pulkrab, kterého gólově doplnil Hybš a Folprecht.

„Utkání určitě proběhlo jinak, než jsme chtěli. Bohužel se nám dlouho nedařilo vstřelit branku, šance jsme neproměnili. Postupem času se stupňovala euforie domácích a my jsme začali být neklidní, kazili jsme a hlavně jsme byli neškodní v pokutovém území,“ shrnul Jindřich Trpišovský.

Zápas tak došel až do prodloužení, ve kterém liberečtí čtyřikrát skórovali. „Celkově by ale náš výkon měl být kvalitnější a jednoznačnější. Žádné utkání není jednoduché, ale čekal jsem od nás víc kvality hlavně ve finální části,“ uzavřel trenér.

FK Hodonín - FC Slovan Liberec 0:4 prod. (0:0)

Branky: 105. Pulkrab, 113. Hybš, 116. Pulkrab, 120. Folprecht. ŽK: 65. Žák, 71. Mareš – 64. Bosančič. Diváci: 890.

Sestavy: Hodonín: Petráš – Fojtík, Čurgali, Hesek (C), Holešinský – Vinkler, Komara (63. Polách), Mareš, Paděra, Tulaydan (71. Sasín) – Žák (74. Dekleva). Liberec: Hladký – Kulhánek, Kúdela (C), Karafiát – Malinský (62. Coufal), Bosančič, Hybš, Havelka, Bartl (62. Pulkrab), Vácha (77. Folprecht) – Voltr.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, fotbal FK Hodonín, MOL Cup, Jindřich Trpišovský, Hodonín, FK Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náš výkon by měl být kvalitnější a jednoznačnější, hodnotí utkání s Hodonínem Jindřich Trpišovský  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.