Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dobře rozehraný zápas Liberečtí ztratili. Slovan v Teplicích prohrál 1:2

Skvělý začátek s gólem, další velkou šancí a tyčí. Slovan mohl v Teplicích vyhrát, ale pár minut před pauzou dostal smolný gól a deset minut před koncem krásnou střelou rozhodl Rezek. Slovan tak podruhé za sebou ztratil dobře rozehraný zápas a prohrál 1:2.

Slovan šel do vedení po sedmi minutách. Jeden z teplických obránců odhlavičkoval balón jen v Potočnému a ten ho z velkého vápna uklidil do brány. Při jeho gólové střele se zranil gólman Grigar a musel střídat.

Liberec byl i nadále nebezpečný, ale vyrovnat mohli domácí, Rezek šel sám na Hladkého, ten ale skvělým zákrokem zachránil.

Jen o chvíli později to mohlo být 2:0. Graiciar vyplaval na malém vápně, ale nedokázal míč dostat do brány, dorážka Kerbra pak šla vedle.

Po půl hodině hry měl opět gólovku Liberec, po několika odražených míčích se ke střele dostal Kerbr a trefil tyč.

A tak se opět potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš. Teplice po závaru po rohu doslova dotlačily balon Vaněčkem do sítě – 1:1. Teplice pak do konce poločasu hrozily, ale stav se už neměnil.

Druhý poločas nabídl především řadu nepřesností, žádné velké šance se nekonaly. V 64. minutě stáhl Jeřábek ve vápně Folprechta, penalta se ale nepískala.

Až ve 83. minutě se měnilo skóre, Rezek se položil do centru a nádherným volejem rozhodl o vítězství domácích.

FK Teplice - FC Slovan Liberec 2:1 (1:1)

Branky: 38. Vaněček (Jeřábek), 83. Jan Rezek – 7. Potočný. Rozhodčí: Julínek – Dobrovolný, Hájek. ŽK: 70. Ljevakovič, 76. Jan Rezek – 22. Folprecht, 25. Ševčík, 45+3. Breite. Diváci: 3 746.

Sestavy: FK Teplice: Grigar (10. Jakub Diviš) – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob – Ljevakovič (C), Král – Fillo, Trubač (90. Vošahlík), Jan Rezek – Vaněček.
FC Slovan Liberec: Hladký – Mikula, Kúdela, Kerbr – Coufal (C), Breite (88. Havelka), Folprecht, Kulhánek (46. Bartl), Ševčík (84. Pulkrab) – Graiciar, Potočný.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Slovan Liberec, Teplice, HET liga, FC Slovan Liberec, FK Teplice, Jan Rezek, Jakub Diviš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobře rozehraný zápas Liberečtí ztratili. Slovan v Teplicích prohrál 1:2  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.