Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V domácí ligové premiéře přivítali futsalisté favorita. Pražská Sparta v Liberci vyhrála

Svátek futsalu se odehrál v neděli v Liberci, kdy na sever Čech přijela nabitá Sparta Praha. Loňský vítěz ligy a aktuální účastník ligy mistrů potvrdil roli favorita a vyhrála 10:2.

Liberečtí vycházeli po celých 40 minut z hlubokého bloku, kdy se snažili chodit do protiútoků. V prvním poločase se pražané trefili přesně 3x z krásných střel ze střední vzdálenosti.

I futsalisté FTZS měli své příležitosti, kdy např. nová posila Vojtěch Novotný pelášil z poloviny hřiště sám na bránu, ale nezakončil přesně. Do šaten se tak šlo za stavu 0:3.


Druhé dějství bylo na góly bohatší. Toho prvního se chopil VÍT KRATOCHVÍL, který se ujal míče na soupeřově polovině a chladnokrevně zakončil – 1:3

Vstřelená branka paradoxně libereckým uškodila. Euforii a naději na další snížení sebrali sparťané slepenými góly ve třetí třetině zápasu a rozhodli o tom, kam poputují 3 body. Za FTZS se ještě trefila posila TOMÁŠ JANÁČEK, který po individuálním úniku chytře přehodil Gerčáka.

FTZS Liberec, futsal club - AC Sparta Praha 2:10 (0:3)

Branky domácích: Janáček, Kratochvíl

Sestava FTZS Liberec: Vogt, Dlask – Kratochvíl, Bína M., Daněk, Benek (K), Vrabec, Vébr, Šorsák, Rašín, Janáček, Henzl, Novotný V.

Autoři | Foto Jaroslav Tomášek

Štítky zlejsen, futsal, sparta, FC Slovan Liberec, HC Sparta Praha, Česko, Vojtěch Novotný, AC Sparta Praha

V domácí ligové premiéře přivítali futsalisté favorita. Pražská Sparta v Liberci vyhrála  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.