Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pavelka, Šural i Koubek zamíří na reprezentační sraz

Tři hráči fotbalového Slovanu Liberec dostali pozvánku do reprezentace. Do nominace Pavla Vrby se na přípravné zápasy s Polskem a Srbskem dostali David Pavelka, Josef Šural a Tomáš Koubek. Všichni tři po víkendovém zápase v Brně zamíří už v pondělí na reprezentační sraz, 13. listopadu se v Ostravě střetnou se Srbskem a o čtyři dny později ve Vratislavi s Polskem.

David Pavelka i Josef Šural nejsou v reprezentaci nováčky. Šural odehrál proti Turecku a Nizozemsku dohromady 133 minut a upozornil na sebe zejména vstřeleným gólem v Nizozemsku, když ve 35. minutě zvyšoval na 2:0. Pro libereckého hráče to byla premiérová branka v reprezentačním dresu. Poslední dva zápasy reprezentace odehrál celé David Pavelka a na jeho kontě je tak už čtveřice zápasů za národní tým.

Naopak brankář Tomáš Koubek na svůj premiérový start v seniorské reprezentaci stále čeká. Příští týdne zamíří na svůj třetí reprezentační sraz. Jestli se v přátelských zápasech postaví do branky, není zatím jasné.

Se zmíněnou trojicí nemůže na následující zápas MOL Cupu počítat trenér Jindřich Trpišovský. Utkání se Zlínem je naplánováno na 14. listopadu, tedy den po utkání se Srbskem.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Josef Šural, David Pavelka, Tomáš Koubek, Srbsko, Polsko, reprezentace, FC Slovan Liberec, FC Zbrojovka Brno, HC Vítkovice Ridera, Pavel Vrba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavelka, Šural i Koubek zamíří na reprezentační sraz  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.