Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Chrastava se Štajnerem v sestavě vybojovala bezbrankovou remízu se Slovanem

Překvapivě bez branek skončilo sobotní přípravné utkání Slovanu s chrastavským Spartakem. Vyrovnaný zápas na umělé trávě v jabloneckých Břízkách přinesl několik velkých šancí, na branku ale diváci čekali marně. Proti svému bývalému klubu si zahrál Jiří Štajner, který od loňského roku obléká chrastavský dres.

V úvodu utkání zahrozil před chrastavskou svatyní Sýkora a Shala. Ani jedna ze střel ale nenašla svůj cíl a rázem se hra přenesla na druhou stranu. Štajner při souboji ve vápně upadl a marně se dožadoval penalty.

Do druhého poločasu vyběhla na trávník téměř kompletně obměněná jedenáctka Slovanu. Jednu z největších šancí si hned po výměně stran vypracoval Rabušic, který po zákroku Ziky dorážel do téměř prázdné branky. Ani jeho akce ale nepřinesla kýžený výsledek.

Liberečtí byli celé utkání lepším týmem, ale na brankový úspěch marně čekali i v posledních minutách, kdy se do balonu opřel například Švejdík. Oba týmy se tak rozešly po bezbrankové remíze.

FC Slovan Liberec – TJ Spartak Chrastava 0:0

Sestavy: Liberec: 1. poločas: Hladký – Sýkora, Pavelka, Shala, Hovorka, Mudra, Machuča, Bakoš, Delarge, Pokorný, Vůch. 2. poločas: Koubek – Bláha, Coufal, Sýkora Rabušic, Švejdík, Cal, Jefremov, Bartl, Bartošák, Kusič. Chrastava: Zoul (46. Zika) – Kopecký, Uzel, Žemlička, Henzl, Volf, Rozmajzl M., Kos, Kouba, Beneš, Štajner

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Jiří Štajner, Chrastava, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chrastava se Štajnerem v sestavě vybojovala bezbrankovou remízu se Slovanem  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.