Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Komplikace před PAOKem. Slovan pořád netrénuje, kolem kouče navíc krouží Sparta

Už ve čtvrtek Slovan nastoupí v domácím zápase proti PAOKu Soluň, jenže ani dnes nemůže trénovat. Střevní viróza, kterou si tým přivezl z Baku, sice zvolna ustupuje, krajský hygienik ale ještě nedoporučil rušit karanténu. Po odvolání trenéra Sparty se navíc řeší i další otázka – zůstane trenér Trpišovský?

"Stav se zlepšuje, nicméně karanténa zatím trvá. V úterý ráno se budou dělat kontrolní vyšetření u postižených hráčů a věříme, že bude hygienikem povoleno trénovat," řekl k situaci sportovní ředitel klubu Jan Nezmar. "Věříme, že čtvrteční utkání budeme schopni odehrát, byť je evidentní, že tým nebude v optimálním stavu," doplňuje Nezmar.

Aby toho nebylo málo, hodně se opět skloňuje jméno trenéra Trpišovského. Sparta totiž odvolala Zdeňka Ščasného a kouč Slovanu je jedním z hlavních adeptů na uvolněné místo. Podle serveru aktualne.cz už dokonce pražský klub Trpišovského oslovil, ten prý ale odmítl uprostřed podzimu Slovan opustit a nad nabídkou Letenských by uvažoval až v zimě.

Je ale otázka, zda bude Sparta tak dlouho čekat. Je pravděpodobné, že se Trpišovského pokusí ještě přemluvit. Pokud znovu neuspěje, zřejmě se poohlédne jinde. Vážným kandidátem je prý také Ivan Hašek.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky AC Sparta Praha, trenér, PAOK FC, Baku, Jan Nezmar, Zdeněk Ščasný, Ivan Hašek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Komplikace před PAOKem. Slovan pořád netrénuje, kolem kouče navíc krouží Sparta  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.