Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Folprecht nedal a pak už stříleli pouze domácí – Fiorentina porazila Slovan 3:0

Nebyl to úplně špatný výkon, rozhodně ne na 0:3, ale to už bychom se opakovali. V první půli mohl jít Slovan dokonce do vedení, jenže Folprechta vychytal domácí gólman. No a za pár minut se na druhé straně kopala penalta a bylo. Fiorentina tak míří za postupem, Slovan už prakticky nemá šanci.

Přitom začátek nebyl špatný. Hrál se vyrovnaný fotbal. Pro Slovan ale přišla pohroma už po sedmi minutách, kdy se zranil Hovorka. Ten to pak ještě na chvíli zkusil, ale nakonec si uprostřed hřiště sedl a nechal se odnést na nosítkách.

Pak bylo ještě hůř. Iličić nejprve v 15. Minutě trefil tyč, o čtvrthodinku později ale zařídil penaltu a tu pak proměnil. Žádnou velkou převahu ale domácí neměli, přesto chvíli před poločasem šli do dvoubrankového náskoku. Balon za obranu nedokázal odvrátit Coufal a Kalinić si poradil – 2:0.

Ve druhém poločase se Slovan snažil s výsledkem něco udělat, ale Fiorentina bránila víc než dobře. Ne moc záživný zápas rozsvítil až Cristóforo. Ten si vyměnil míč Valorem, za vápnem napřáhl a bylo to o tři góly.

Až pak začal Liberec opravdu hrát a několikrát Fiorentině řádně zatopil. Skóre už se ale neměnilo.

4.kolo Evropské ligy

Fiorentina – Slovan Liberec 3:0 (2:0)

Branky: 30. Iličič (pen.), 42. Kalinič, 73. Cristoforo. Rozhodčí: Stavrev – Kirovski, Kostadinov (všichni MKD). ŽK: 41. Tomovič - 6. Súkenník, 32. Bartošák.

Fiorentina: Tatarusanu - Tomovič, Gonzalo Rodriguez, De Maio, Milič - Sanchez, Borja Valero (79. Babacar), Iličič (68. Vecino), Cristoforo - Kalinič, Chiesa.

Liberec: Hladký - Sýkora (79. Navrátil), Coufal, Hovorka (17. Nitrianský), Bartošák - Súkenník - Bartl, Folprecht, Ševčík, Vůch - Markovič (59. Komličenko).

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, ACF Fiorentina, Evropská liga UEFA, Gonzalo Rodríguez Bongoll

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Folprecht nedal a pak už stříleli pouze domácí – Fiorentina porazila Slovan 3:0  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.