Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policie se připravuje na příjezd zhruba dvou stovek ázerbájdžánských fanoušků

Liberečtí policisté se připravují na příjezd zhruba dvou stovek ázerbajdžánských fanoušků, kteří během středy a čtvrtka zamíří do Liberce podpořit FC Karabach. Policisté připravují bezpečností opatření, při kterém budou dohlížet na pořádek v ulicích Liberce i okolí stadionu. Opatření budou podstatně menší, než při utkání se Soluní nebo Fiorentinou, která se nedávno také odehrála v Liberci.

„O bezpečnost ve městě, v okolí stadionu, před utkáním, ale i po jeho skončení se budou starat desítky policistů jak z pořádkové, dopravní, tak i kriminální služby, dále pak dopravní policisté, členové antikonfliktního týmu a pořádková jednotka,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Liberečané se nemusí obávat žádných uzavírek, policisté budou řešit pouze chvilková dopravní omezení v případě příchodu a odchodu fanoušků na stadion. Začátek utkání na stadionu U Nisy je plánován na čtvrteční 19. hodinu. „Do té doby budou policisté dohlížet na veřejný pořádek. Členové antikonfliktního týmu pak budou stále v dosahu ázerbajdžánských fanoušků,“ uzavřela mluvčí.

Policisté dohlíželi už v průběhu října na několik stovek italských fanoušků z Florencie a také na pět stovek příznivců ze Soluně. Obě utkání se obešla bez větších komplikací s příznivci klubů.

Foto Petr Zbranek

Štítky Liberec, Soluň, Fiorentina, Lužická Nisa, Florencie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie se připravuje na příjezd zhruba dvou stovek ázerbájdžánských fanoušků  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.