Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bod se Slováckem? V dané situaci ho asi musíme brát, říká kapitán Pokorný

V nedělním utkání se Slováckem kapitán Lukáš Pokorný chyboval a tím nabídl soupeři vedení. Slovanu se však i přesto podařilo nepříznivý vývoj zvrátit a vydolovat alespoň bod. "V dané situaci ho asi musíme brát," poznamenal mladý stoper. Libereckým pomohly dvě červené karty a dvě penalty.

„Za daného stavu je bod asi dobrý, ale šli jsme do zápasu s tím, že chceme vyhrát. Bohužel se to nepovedlo. Po mé hloupé chybě jsme dostali zbytečný gól. Snažil jsem se hrát míč až moc fotbalově, místo abych balon prostě uklidil na tribunu a byl klid,“ posteskl si Pokorný.

V druhém poločase liberečtí hodně zjednodušili hru a snažili se více kombinovat. „Ve druhém poločase jsme je zatlačili, ale místo toho přišel druhý gól. Naštěstí se nám to ještě podařilo díky dvěma penaltám ubojovat. Ještě jsme to mohli strhnout na svou stranu, ale za dané situace asi musíme brát bod,“ dodal.

Celý tlak libereckých vyvrcholil dvěma penaltami, které proměnil Nikolaj Komličenko. „To je dáno jeho povahou. Je sebevědomý, věří si. Když půjde na první, dá první, pak druhou a klidně by dal i třetí. Jsme rádi, že jsme alespoň takto srovnali skóre. Ale závarů jsme měli víc, gól jsme klidně mohli dát i dřív. Na druhou stranu, za stavu 0:2 to s námi asi nikdo moc dobře neviděl. Dá se skoro říct, že jsme vstali z mrtvých,“ uzavřel kapitán.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Lukáš Pokorný, 1. FC Slovácko, Nikolaj Komličenko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bod se Slováckem? V dané situaci ho asi musíme brát, říká kapitán Pokorný  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.