Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Trenér Klucký zůstává v Jablonci i pro jarní část sezony

Trenérem jabloneckých fotbalistů zůstává i nadále Zdeněk Klucký. Klucký převzal ligový celek po Zdenku Frťalovi v průběhu podzimní části a první půlku sezóny dokončil s vyrovnanou bilancí dvou výher, jedné remízy a dvou porážek.

„Trenér Klucký do týmu vnesl klid a pohodu, která se ukázala i na zlepšených výkonech mužstva. Věříme, že na to po důkladné zimní přípravě s mužstvem naváže i na jaře a že se přiblížíme horní části tabulky," řekl k rozhodnutí představenstva klubu výkonný ředitel Petr Flodrman.

Po vyřešení otázky hlavního trenéra čeká vedení klubu další úkol s doplněním realizačního týmu o další členy. „Trenér Zdeněk Klucký si nyní v nejbližších dnech bude sestavovat kompletní realizační tým," doplnil k nejbližším krokům Flodrman.

Jablonec před zimní pauzou figuruje na desáté pozici se sedmnácti body. Během podzimu čtyřikrát zvítězil, pětkrát remizoval a šestkrát prohrál.

Foto FK Jablonec

Štítky Zdeněk Klucký, FK Baumit Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trenér Klucký zůstává v Jablonci i pro jarní část sezony  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.