Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zimní příprava Slovanu začne 3. ledna. Hráče čeká zhruba desítka zápasů

Zatím, co si hráči fotbalového Slovanu užívají zimní pauzy, vedení klubu připravuje plán zimní přípravy, která hráčům začne už za dva týdny. V kabině na stadionu U Nisy se prvně sejdou 3. ledna, kdy je čeká úvodní trénink. O dva dny později hráči absolvují kondiční testy, které trenérům dají zprávu o stavu každého jednotlivce.

Na soustředění na Kypru odletí hráči hned den po testech. „Tam budou mít hráči vždy kondiční trénink a kondiční herní trénink,“ říká mluvčí klubu Lukáš Váňa. Z Kypru se výprava vrátí ve čtvrtek 12. ledna.

Slovan se letos zúčastní zimní Tipsport ligy, kde ho čekají minimálně tři utkání. Všechny zápasy odehraje na umělém trávníku v Mladé Boleslavi. A hned poslední den turnaje čeká na hráče náročný program – jedno utkání dopoledne, další odpoledne a večer  tradiční reprezentační ples Slovanu. Ten se tentokrát uskuteční v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. „Vstupenky budou v prodeji od 3. ledna na stadionu U Nisy,“ dodal Váňa.

Do 25. ledna, kdy tým odjíždí na herní soustředění, bude Slovan trénovat v domácích podmínkách. Herní soustředění tentokrát proběhne ve Španělsku a potrvá do 3. února. Trenéři naplánovali v rámci soustředění tři přípravné zápasy. Po návratu ze Španělska budou svěřenci Jindřicha Trpišovského trénovat v Liberci nebo ve Sportovním centru Nymburk. A odehrají ještě dva přípravné zápasy.

Plán přípravných zápasů

15. ledna, 11:00 - FC Slovan Liberec vs. FK Mladá Boleslav
18. ledna, 11:00 - FC Slovan vs. Varnsdorf
21. ledna, 11:00 - FC Slovan vs. Trenčín (utkání není součástí Tipsport ligy)
21. ledna, 13:00 - FC Slovan vs. FK Jablonec
27. ledna - FC Slovan vs. Férencváros Budapešť
31. ledna - FC Slovan vs. Sturm Graz
2. února - FC Slovan vs. Rapid Vídeň
8. února, 11:00 - FC Slovan vs. Písek
11. února, 16:00 - FC Slovan vs. Jihlava

Foto Lukáš Váňa

Štítky FC Slovan Liberec, trénink, Lužická Nisa, Tipsport liga, FK Mladá Boleslav, Kypr, Španělsko, SK Rapid Wien, SK Sturm Graz, FK Baumit Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zimní příprava Slovanu začne 3. ledna. Hráče čeká zhruba desítka zápasů  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.