Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Posily ve Slovanu? Vrací se Obročník. Na odchodu je Folprecht

Fanoušci libereckého Slovanu netrpělivě očekávají posily do náročného jarního boje o záchranu. Jeden navrátilec je jistý – ze Zlatých Moravců se z hostování vrací Michal Obročník. Naopak z Liberce na hostování míří jiný středopolař – Zdeněk Folprecht jaro stráví v Ázerbájdžánu.

Folprecht má namířeno do Neftči Baku. „Zdeněk dostal velmi lukrativní nabídku na hostování, která je výhodná i pro Slovan. Navíc se to sešlo i s naším záměrem, kdy chceme do středu hřiště přivést trochu typově jiné hráče. My potřebujeme ten tým okysličit. Takže nebyl důvod odchodu Folprechta na půlroční hostování bránit. Ještě ale musí absolvovat zdravotní testy, aby byla celá záležitost administrativně dotažena," řekl sportovní ředitel Jan Nezmar.

S tím souvisí i návrat Michala Obročníka, který by měl vyztužit střed zálohy.

A další změny? Sixta, Pimpara a Egrt na hostování v jiných klubech zůstávají. Otazník zatím visí nad případným návratem Ondřeje Koláře. "Tam bych chtěl mít jasno do půlky ledna. V tuto chvíli to vypadá, že přípravu začne ve Varnsdorfu. Tam zahájí zimní přípravu i Bláha se Šulcem. Věříme, že ve Varnsdorfu nasbírají zkušenosti, stejně jako Knejzlík, jehož hostování bude pokračovat,“ dodal Nezmar.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Zdeněk Folprecht, Michal Obročník, Ázerbájdžán, Liberec, Jan Nezmar, Baku, Varnsdorf, Ondřej Kolář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posily ve Slovanu? Vrací se Obročník. Na odchodu je Folprecht  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.