Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Slovan zahájil přípravu. Posily vyhlíží, pryč je osm hráčů a na odchodu i Sýkora

Přípravu na přetěžkou jarní část fotbalové sezony odstartoval právě dnes liberecký Slovan. Fanoušky zajímá především pohyb v kádru, tady ale zatím mnoho důvodů k radosti není. Jediným staronovým členem kádru je Obročník, zato kolonka odchodů je dlouhá – zmizelo hned osm lidí a další možná přibudou.

Vážná situace je především v útoku. Krasnodar si z hosotvání stáhl Komličenka, pryč je i Markovič, a tak trenéru Trpišovskému na hrot zbyl pouze Milan Baroš. Pryč je i dost záložníků – kromě Lesniaka a Súkenníka i Folprecht, který bude vydělávat v Ázerbájdžánu. A se Slovanem se nepřipravuje už ani Hadaščok, Da Silva a Milan Nitrianský, kterého zkouší Bohemka.

A posily? Zatím prý není co komentovat. "Pochopitelně, že máme nějaké představy o posílení kádru. V tuto chvíli ale není nic ve stavu, že bych mohl zveřejnit nějaké jméno či podrobnosti," řekl sportovní ředitel Jan Nezmar.

Zřejmě se čeká, jak dopadne jednání ohledně Jana Sýkory. Jeho přestup už připomíná literární ságu. Podle serveru efotbal.cz ale v pondělí došlo k dohodě a levonohý fotbalista posílí Slavii. Do Liberce pak poputuje 30 milionů korun, útočník Voltr a na hostování středopolař Souček.

Na zkoušku pak do Liberce zamířil ze Sparty mladý stoper Milan Piško a gólman Petr Dočekal, který naposled hájil barvy Bohemians.

Jaký je tedy současný stav kádru?

První den přípravy absolvovali tito hráči: Coufal, Latka, Pokorný, Bartošák, Navrátil, Obročník, Machuča, Vůch, Karafiát, Bartl, Breite, Ševčík, Baroš, Sýkora, Piško, Ekpai a Kubyškin, Hladký, Porcal, Dočekal.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, Jan Sýkora, Milan Baroš, Bohemians 1905, FK Krasnodar, Petr Dočekal, Da Silva, Milan Nitrianský, Ázerbájdžán, SK Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan zahájil přípravu. Posily vyhlíží, pryč je osm hráčů a na odchodu i Sýkora  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.