Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan má první posilu do útoku. Ze Slavie přichází Radek Voltr

Po celkem deseti odchodech má Slovan Liberec první posilu. Vše ještě sice není stoprocentně dotaženo, Slavia už ale odchod Radka Voltra do Liberce oznámila na klubovém webu. I Slovan připustil, že je přestup blízko, hráč už dnes odlétá s novým týmem na soustředění na Kypr.

Voltr má na svém kontě dvaapadesát ligových startů a tři branky. Zářil především při svém druholigovém angažmá ve Viktorii Žižkov, kde ho trénoval právě současný liberecký kouč Trpišovský.

Odchovanec hradeckého fotbalu a bývalý mládežnický reprezentant přestoupil do Slavie v červnu 2015. V Edenu však odehrál pouze první půlrok a vstřelil jednu branku. Poté hostoval v Jihlavě a na podzim v Karviné, nikde se však výrazněji neprosadil.

To chce změnit v Liberci pod oblíbeným koučem. "Radek Voltr určitě dostane v Liberci větší šanci hrát. Děkujeme mu za práci odvedenou pro klub a přejeme hodně štěstí v další kariéře,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Podle něj se nejedná o hráčskou kompenzaci přestupu Jana Sýkory do Slavie, který byl potvrzen včera.

Autoři | Foto Slavia Praha

Štítky FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Radek Voltr, Kypr, FK Viktoria Žižkov, FC Vysočina Jihlava, MFK Karviná, Jan Sýkora, Stadion Eden

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan má první posilu do útoku. Ze Slavie přichází Radek Voltr  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.